nazad na vrh

Apelacioni sud vratio “Ubice mog oca” na ponovno emitovanje

U sud su stigle žalbe građana koji su ukazivali na brojne propuste u seriji

BEOGRAD, 17. januar 2017, (Njuz) – Apelacioni sud je, reagujući na žalbe građana, po hitnom postupku vratio televizijsku seriju “Ubice mog oca” na ponovno emitovanje.

– Odmah po završetku prve sezone, u naš sud stigle su žalbe građana koji su ukazivali na brojne propuste u seriji i zaobilaženje procedura od strane nadležnih organa – kažu u apelacionom sudu – Analizirali smo sve pristigle dokaze i utvrdili da su ispunjeni svi uslovi za vraćanje serije na emitovanje iz početka. Za sve nas koji smo pratili “Ubice mog oca”, ostao je nerazjašnjen odnos načelnika policije Marjanovića i mladog inspektora Jakovljevića, a nije utvrđeno ni ko su ubice njegovog oca, što dokazuje da slučaj nije rasvetljen do kraja. Nadamo se da će ponovnim emitovanjem biti razrešene sve dileme i da će rasplet ovaj put zadovoljiti sve neophodne kriterijume – stoji u obrazloženju presude.

RTS je odmah postupio po nalogu suda i već počeo sa ponovnim emitovanjem popularne serije. Zainteresovani će moći opet da je gledaju u večernjem terminu svake nedelje.

– Odmah po objavljivanju presude smo postupili po nalogu suda u šta svi mogu da se uvere. Seriju ćemo emitovati sve dok potpuno ne razjasnimo sve nedoumice vezane za slučaj ubijene Milice, rasvetlimo veze politike i organizovanog kriminala i oženimo inspektora Jakovljevića – poručili su iz nacionalne televizije.

Umešani u slučaj nisu želeli da pričaju u ovoj temi jer im je sud zabranio da komentarišu seriju dok je repriza u toku.

Bojan Savić

Tagovi: , , ,
 1. Cim budu otkrili savamalske ,,kompletne idiote” aca i nesa ce poslati svoje eksperte iz pravosudja i policije da pripomognu RTS-u pronalazenju caletovog ubice…znaci …eto nama novog ,,Boljeg zivota”.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Radi velikog interesa gledalaca, serija će se reprizirati na prvom i drugom kanalu istovremeno.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Kakva vam je ovo fora, ne mogu da kometarisem (zezam), jer ovo nisam nikada gledao, a i druge najgledanije serije svih vremena. Poslednje su bile “Crni Gruja” i “Lud, zbunjen..” Priznajem, nisam se prilagodio nasoj novoj srpskoj kulturi najboljoj u istoriji.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Ja tu seriju nisam ni gledao.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Cujem da je premijer bio odusevljen kako je Srbija divno predstavljena u ovoj seriji i da je odlucio da je to model kako ce izgledati nasa zemlja,drustvo i kako ce funkcionisati nadlezni drzavni organi kod nas za dve ili najvise tri godine.Zao mu je samo sto nije bilo nista sa bagerima,fantomkama i udzericama,pa je predlozio scenaristima da kao konsultante uzmu Malog i Vesica uz nadu da bi oni mogli pomoci da druga sezona bude jos realnija.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Predlazem sudu da preventivno zatvori Djorevsku, Orasanin i slicne ekstra talente, ubacene elemente, zbog “da” “dodjes mi” varijante koja strci i ofira se na svaku njihovu repliku. Pa ako zbog njih propadne druga sezona, gledacemo reprize, mozda smo nesto propustili, pa nam se zato zavrsetak cini da je takav kakva je!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix