Dileri šokirani činjenicom da je njihov kolega radio kao profesor

Postavlja se pitanje koliko još dilera ovu profesiju koristi samo kao paravan?

BEOGRAD, 27. januar 2013, (Njuz) – Beogradski diler Radomir M, koji je prekjuče uhapšen preko puta gimnazije u kojoj je tajno radio kao profesor, suspendovan je sa posla rasturača droge, a istraga će utvrditi da li je prekoračio stroga pravila narko biznisa.

Eminentni zemunski diler Mića Polutka kaže da je Radomir M. važio za jednog od omiljenih dilera među beogradskim narkomanima i da je šokiran činjenicom da je ovaj radio kao profesor.

- Nikada nismo imali primedbe na njegov rad. Uvek je bio profesionalac posvećen svom poslu, mušterije su ga obožavale. Svi smo zatečeni činjenicom da je radio kao profesor. Nikad nismo imali naznake da je neko od naših kolega obrazovan, a kamoli da je završio fakultet i radi u školi. Ovakve pojave se moraju saseći u korenu jer bacaju ljagu na celu profesiju – smatra Polutka.

Radomir M. Se nalazi pred teškim optužbama. Istraga će utvrditi da li je, radeći kao profesor, možda deci pričao o opasnostima koje donose narkotici ili ih odvraćao od drogiranja. Ukoliko se optužbe pokažu kao tačne njemu preti doživotna suspenzija iz narko mafije.

Radomir M. se a za sada brani ćutanjem. Po nekim izvorima ponuđen mu je status svedoka saradnika ukoliko otkrije imena drugih dilera koji taj posao koriste samo kao paravan za svoje aktivnosti sa ove strane zakona.

Bojan Savić
Categories: Headline, Hronika
Tags: , ,

Facebook komentari:

16 odgovora u vezi sa “Dileri šokirani činjenicom da je njihov kolega radio kao profesor”

 1. svadbenekorpe kaže:

  Da nije tuzno bilo bi zaista smesno! Bravo!

  Thumb up 37 Thumb down 1

 2. Ja sam kaže:

  Direktor IX gimnazije ne krije odusevljenje sto se njihov clan tako visoko probio u dilerskim krugovima i uskoro ce raspisati Konkurs za popunu upraznjenog mesta.

  Thumb up 32 Thumb down 3

  • Ja sam kaže:

   Djaci ove ustanove dodaju-
   Mi, ucenici, bas smo gotivili prof. dil. Radomira M.
   U jednu ruku smo voleli da primamo znanje koje nam je on nesebicno davao, a u drugu, tacnije levu ruku, ono sto nam je prodavao.
   Malo je ostalo takvih pedagoga.

   Thumb up 32 Thumb down 2

 3. Joja kaže:

  Ahahahaaa, sjajno, stvarno sjajno! :)

  Thumb up 6 Thumb down 1

 4. Malo ja sam kaže:

  Proglas Dilerske komore Srbije svim bosovima regiona-
  ,,Od vikenda sprovesti opstu proveru clanstva i po hitnom postupku suspendovati sve one za koje se dokaze da su, ne daj Boze politicari, sportisti, pevacie, doktori, novinari, glumci, knjizevnici i slicne javne licnosti.
  Treba da se ocistimo od kukolja u nasim redovima, makar prepolovili broj zaposlenih“.

  Thumb up 22 Thumb down 1

  • Malo ja sam kaže:

   P.S.
   Nezavisno Udruzenje Narkoticara Srbije (NUNS)
   ,, Beli prah bez glutena“
   ostro je osudilo ovaj Proglas i zalaze se za slobodu delanja i dilovanja svih, bez obzira na ss spreme. Konkurencijom do kvaliteta i nizih cena.

   Thumb up 13 Thumb down 0

 5. premijer iz senke kaže:

  Bojim se kako je krenulo, ispasce da je Saric radio kao predsednik Crvenog krsta Srbije!

  Thumb up 25 Thumb down 2

 6. Славко kaže:

  Ма шта зна Полутка од човека? Уместо да употреби везе и омогући професору достојну каријеру, да буде рецимо професор на факултету драмских уметности (или већ где), а не да се мува по гимназији и то још деветој – да је нека, била била би прва – он би и ’леба из шака да му узме. Професор је сналажљив, могао би чак и неки посланик да буде, а нека Полутка од човека покушава да га омаловажи. ’Ајте молим Вас!

  Thumb up 5 Thumb down 1

 7. coa kaže:

  To je pedagoshka mafija ubacila svog clana u jedinu privrednu granu koja uposhljava najveci broj zaposlenih lica.Hitno smeniti onog ministra Zarka Obradovica pa jel treba i dileri da nam dodju na nivo prosvete.

  Thumb up 9 Thumb down 0

 8. edukovani menadzer kaže:

  Predlazem da se, ako bude saradjivao i dostavio sve informacije kao svedok saradnik, proglasi za nacionalnog heroja i da mu se podigne spomenik!

  Thumb up 4 Thumb down 0

 9. Stanarević kaže:

  Odličan članak, ali nešto ne mogu da se nasmejem…
  Idiota treba ubiti štapovima na javnom mestu, kao zmiju.

  Thumb up 6 Thumb down 7

 10. yastru kaže:

  @ti si kaže, genije.

  Thumb up 0 Thumb down 2

 11. zexx kaže:

  Upropastise nas ovi skolovani,jbo sam im m**ku!

  Droga je mala beba sta skole izbacuju i cine covecanstvu!

  Thumb up 2 Thumb down 2

 12. Mić kaže:

  E, moj Radomire. Pa zar ti nisi izvukao nikakvu pouku iz Čedinog primera? Kad si pre zaboravio da su ga izbacili (sramotno!) iz Udruženja dilera nakon što su saznali da se – na strani – bavi politikom?

  Thumb up 2 Thumb down 0

Komentari su onemogućeni

Reklama

Foto galerija

Pare za temu nam uzeo Gabfire Themes