nazad na vrh

Grčka obeležila Dan bez tuča srpskih turista

Grci slave jedini dan kada nije bilo tuča koje su izazvali srpski turisti

CELA GRČKA, 16. jul 2017, (Njuz) – U Grčkoj je juče obeležen Dan bez tuča srpskih turista, jer nije zabeležen nijedan incident u kojem su učestvovali građani Srbije, saznaje Njuz.

Kako je saopšteno iz grčke vlade, ovaj dan će se ubuduće slaviti kao nacionalni praznik.

– Retko kada se u Grčkoj desi da neko iz Srbije ne napravi neki incident. Nakon tragedije koja se desila na Zakintosu, potom prebijanja vašeg sunarodnika na Lefkadi od strane takođe vaših sunarodnika, koji su ga tukli samo zato što je hteo da zaštiti devojku od njihovih provokacija, desilo se i to da juče nije zabeležen nijedan incident koji su izazvali srpski turisti – rekao je ministar unutrašnjih poslova Grčke Nikolas Toskas.

– Proveravali smo taj podatak više puta, zvali lokalne vlasti na Zakintosu, Lefkadi i ostalim turističkim centrima širom Grčke, ali zaista nije bilo nikakvih tuča. Već danas se ponovo dogodio incident na Krfu, kada su dva srpska mladića pretukla jednog stranca jer ih je zamolio da mu pokažu put do plaže, ali na engleskom jeziku, tako da smo rešili da jučerašnji dan proglasimo Danom bez tuča koje su izazvali Srbi, jer ko zna kada će se ovakva prilika ponovo ukazati – rekao je grčki ministar unutrašnih poslova, stojeći sve vreme u gardu dok je pričao sa našim novinarom.

Građani širom Grčke proslavili su ovaj novi nacionalni praznik noseći štitnike na glavama, rukama i nogama zbog straha da i tokom slavlja ne nalete na neku grupu srpskih turista, dok je Evropska unija upozorila da, ako se trend izazivanja tuča nastavi, Evropi preti talas grčkih migranata koji beže od Srba.

Miroslav Vujović

 1. Lako je Grcima sa Srbima. Ne tuku i ubijaju njih.
  Tesko Srbima, posebno Srpkinjama sa Srbima u Srbiji.
  Slinavi nesa je dao rec da ce zastititi svaku pokojnu suprugu od muza nasilnika.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Povodom ubistva dve zene u Centrima za socijalni rad Skupstina Srbije je donela odluku da ostro kazni sve one koji Zoranu gledaju u kolena i gole butine. Ana nema tih problema- ne nosi suknje, tako da Vlada nema potrebe da reaguje.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
   • AV:
    Samo magarac se ne menja tako da i mi moramo nesto drasticno promeniti povodom najnovijih desavanja.
    U tom smislu Centre za socijalni rad cemo u buduce zvati Centre za ubistva bivsih supruga.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
   • Nema muda da citiram Informer koji je utihao…!!!Samo su vaterpolisti ,jos opijum za narod,uz plivaliste u kojem se udavi,Srbija…

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Kineze ne bijemo,zar ne…!!???Oni su potomci Bruce Leea,a i buduci investitori i redarstvenici u Srbiji!!!Lako je ubijati potomke Kasijusa Kleja, dok ne dodju potomci Muhameda Alija…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Veci je problem, sto se isto ovo dogadja i po Srbiji, a o tome se i ne zna.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Живело самопопљувавање! Доле самоконтрола!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. A ja se secam doba kad su grci studirali u Beogradu…samo su pevali I igrali…bilo malo dosadno…ovi nasi samo liznu tsatsiki, dobro malo I metaxu, I sou pocinje…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Maloumni mamini i tatini debili. Posto im je sva snaga u misicima, a ne u mozgu, sve to treba izvaditi iz skole (ako u nju uopste i idu) i u kamenolom i rudnike. Mnogo bolje nego da takve morone posle srecemo kao menadzere i direktore po preduzecima kada im njihovi roditelji budu kupili diplome.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Svaku ranije ucinjenu nepravdu ili poljuljano dostojanstvo platiće nam onaj ko se bude usudio da diše u našem prisustvu u trenutku kad smo fizički i brojčano nadmoćniji, a ako nam se bude učinilo da nas je krivo pogledao, ima da ga nema:reče ulični delilac pravde prvog reda.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix