nazad na vrh

Irski navijači zamolili Acu Seltika da prestane da im peva

Aca Seltik maltretira irske navijače

BEOGRAD, 5. septembar 2016, (Njuz) – Nekoliko stotina irskih navijača koji su doputovali u Beograd na utakmicu Srbija-Irska, zamolili su danas frontmena benda Orthodox Celts Acu Seltika da ih ostavi na miru i prestane da im peva svoje pesme.

Kako saznaje Njuz, Aca Seltik je od ranog jutra presretao po gradu sve grupe irskih navijača i pevao im neke od refrena svojih pesama.

– Šetali smo centrom, gledali gde bismo mogli da sednemo na pivo, kada se pred nama stvorio neki čudan čovek u našem dresu i počeo da viče “One, two, three, four, five!“. Svi smo bili zbunjeni, nije delovao kao da želi incident, ali ako nije hteo da se bije, zašto je onda onako pevao – pita se irski navijač Beri Keli, koji se žali da je na istu osobu naleteo dva sata kasnije u pabu.

– Tek što nam je stiglo pivo, ovaj čovek je utrčao kroz vrata i povikao “We’re drinking beer, we’re drinking gin“. Malo je nedostajalo da ovog puta dođe do incidenta, ali nam je konobar rekao da ne obraćamo pažnju na njega i da je isto ovo radio i kada je naša reprezentacija ovde gostovala pre nekoliko godina. Zato smo ga samo zamolili da prestane da peva – kaže ovaj navijač, koji otkriva da se Aca rastužio i da je, dok je napuštao lokal, tiho pevušio: “A moment like the longest day”.

Pokušali smo da uzmo izjavu i od Ace Seltika kog smo zatekli kako u parku juri dvojicu irskih navijača i peva im.

– From Banrty Bay up to Derry Quay and from Galway to Dublin town! Far away, far away! The green roses will grow, while green fields turns to red – izjavio je Aca Seltik za Njuz.

Marko Dražić

 1. ” ali ako nije hteo da se bije, zašto je onda onako pevao ” … well done Mark !!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. A protiv koga ce irski igraci da igraju fudbal u Srbiji?
  Pa nama ni Sveti Braca Fugomalni, zastitnik mrtvih na dusi, ne moze pomoci.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Izgleda da Aca nije jedini pevao. Sad kad je sve gotovo, jasno je da je pevača bilo više od igrača!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Koji ste vi bednici od nivinara! Od sada njuz.net
  deleted forever!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Ako ne shvatas sta njuz.net hoce da kaze onda nemas sta da trazis na ovom sajtu.
   btw, nasi “fudbaleri” bi bili uspesniji kao muzicari i cirkusanti nego kao fudbaleri, i trebamo ukinitu reprezentaciju da nas vise ne brukaju i pare preusmeriti u sportove koji daju rezultate – kosarku, odbojku, rukomet, vaterpolo…

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix