nazad na vrh

Majka srećna što zbog novog Vip paketa može neograničeno da proverava da li su joj deca živa

Svakoj majci najveći strah je šta je sa decom kad nisu u njenom vidokrugu, da li ih je neko oteo, da nisu umrli od gladi, da nisu sedeli na hladnom pa se prehladili i umrli

BEOGRAD, 12. jul 2017, (Njuz) – Svetlana Mandić, majka šesnaestogodišnje Marije, osamnaestogodišnje Ane i dvadesetjednogodišnjeg Stefana, kaže da je jedva dočekala dan kad će neograničeno moći da proverava šta joj je sa decom, gde su, da im se nešto možda nije dogodilo i da li su živa.

– Kao i svakoj majci, najveći strah mi je šta mi je sa decom kad nisu u mom vidokrugu. Da li ih je neko oteo, da nisu umrli od gladi, da nisu sedeli na hladnom pa se prehladili i umrli. To su realne opasnosti koje vrebaju sa svih strana, kaže gospođa Mandić. – Ranije sam morala da ih cimam kao neka neodgovorna majka, a sada telefon u ruke i najnormalnije ih zovem redom i po 20, 30 i do 50 puta dok se ne jave i uvere me da su živi – priča gospođa Mandić.

Sa druge strane, i njena deca su u šoku i neverici da je neki operater izašao na tržište sa ovakvom ponudom.

– Ne, pa stvarno, hajde još nam još ugradite i čipove da može da prati naše stanje i dok spavamo. Ili da i za nas naprave onaj uređaj koji prati kretanje kućnog ljubimc pa da u svakom trenutku vidi gde smo, kažu Marija, Ana i Stefan u glas. – Baš vam hvala, mnogo ste nam pomogli, napominju oni.

Kako se nezvanično saznaje, gospođa Mandić zbog nove Vip ponude sada mora da se javlja i svojoj majci koja je zove da vidi “da joj se nešto nije desilo, da li je jela, da li se dovoljno toplo obukla, da ne sedi na promaji i da li je zvala decu da vide kako su.”

Viktor Marković

Tagovi: , , , ,
 1. -Ne dao Bog da se svaka sumnja supruge obistini.
  Muzevi bi morali biti seksualni maratonci.
  -Ne bi valjalo ni da postoji kamera za na Onu stvar, kojom bi supruge proveravale Njegovo kretanje i aktivnosti.Desnice bi se ,,osusile”.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Kako cujem prvi je taj paket uzeo prvi medju nama Aleksandar Veliki,jer je on opredeljen za stednju,a znate li koliko samo ima novinara i urednika…A tek koliko traje diktiranje otvorenog pisma Zeljku…Ovako sve to dobija za 999 dinara mesecno.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Au kako napreduje tehnika…secam se ko juce kad su poceli na tel da se objavljuju podaci tj ime onog ko zove, pa su nesrecni muzevi a bogami I zene memorisali svoje ljubavnike pod “majstor” pod “manikir” I sl…bio je to dakle tek pocetak…onda sve dalje vise I dublje…ja ja naturlich…danas mozes da vidis I dal je neko nokte na nogama isekao…I u krevet ti udje kamera…telefon se pretvorio u spijuna da bi I Serlok Holms rekao “evo kapa dole”…ni ptica da proleti ne moze vise a da nije zabelezen njen let…pa deco sta da vam kazem…rodjeni ste u pogresno vreme …tate I mame vise ne spavaju verujte mi na rec…samo gledaju u tel…razumecete jednog dana…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Iiii cek da se prisetimmm…za tvoju informaciju tad sam bila devojce mlado sto je s deckom jelo kokice u parku…mama nalakcena na prozor ceka me ako je proslo vreme pristojno…:)

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix