nazad na vrh

Mladić uplatio 12 termina vežbi za uvlačenje stomaka

Momak smatra da je 12 termina uvlačenja stomaka sasvim dovoljno za leto

BEOGRAD, 1. avgust 2016, (Njuz) – Jovan Mitrović, tridesetdvogodišnji momak iz Beograda, odlučan je u nameri da ove godine na more ode sa dobrom figurom, zbog čega je iznajmio privatnog trenera koji ga uči kako se pravilno uvlači stomak.

On je uplatio 12 termina vežbi što je, po njegovom mišljenju, više nego dovoljno za postizanje željenih rezultata.

-Bez ikakve dileme, muškarac bez stomaka, na plaži, izgleda mnogo lepše i privlačnije – kaže Jovan – Svestan sam svojih nedostataka, moram priznati i da sam malo navukao komplekse zbog stomaka na kome se jasno vidi nataloženo salo. Ipak, suočio sam se njima i spreman sam da radim na sebi kako bih ovo letovanje proveo potpuno opušten i, ko zna, možda našao devojku. Na vreme sam počeo sa vežbanjem, radim sa trenerom koji ima dosta iskustva. Zahvaljujući njegovim savetima već sam uspeo da ispravim neke greške koje sam ranije činio prilikom uvlačenja stomaka. Svim muškarcima koji imaju isti problem bih preporučio da pođu mojim stopama i tako se oslobode nesigurnosti koju višak kilograma nosi sa sobom – poručuje on.

Njegov trener Ranko kaže da većina muškaraca greši prilikom uvlačenja stomaka i da je poznavanje pravilne tehnike neophodan uslov za uspeh.

-Dosta muškaraca očekuje rezultate preko noći, a to je nemoguće. Da bi vaš stomak izgledao ravno i zategnuto potrebno je uložiti dosta truda i upornosti. Iza mene je dugogodišnje iskustvo, predajem sistem vežbi koji sam lično razvio tokom letovanja i zato svojim učenicima mogu da garantujem uspeh – tvrdi ovaj eminentni stručnjak.

On ističe da primena njegovog metoda isključuje sve negativne efekte uvlačenja stomaka i da oni koji prođu ceo kurs mogu da letuju bez ikakvog blama i, pri tom, dišu punim plućima.

Bojan Savić

 1. Jadni momak, mogao je sačekati još par dana, da se predstavi nova vlada i njen reformski program. Cela Srbija će dobiti super zategnute stomake, bez ikakve pomoći dodatnih trenera! A sredstava za plaćanje svejedno neće biti!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Bacas pare Jovane.
  Sve dok, uz opusten stomak, postoji direktna, vizualna komunikacija izmedju gornje glave i glave sa ,,fantomkom”, stomak ti moze biti samo izgovor za tvoju nesposobnos, a ne uzrok.
  Zato, baci ,,onu stvar” iz ruku a uzmi stvari u svoje ruke i guraj.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Зар није једноставније имати “пилеће груди” које би одвукле пажњу са стомака – бојлера…Срећници имају упечатљиву славину на бојлеру, али то су већ случајеви на нивоу инцидента…
  Рубљов “инцидент”

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Odakle mu bre pivski stomak,dok mi pasemo blitvu i rukolu…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Jel na slici Zoran Babic?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix