nazad na vrh

Povučene sve SAT patrole do Grčke preko Makedonije

SAT patrola do Grčke će ubuduće izgledati isto ovako, samo će se iza Alvirovića videti Bugarska

BEOGRAD, 22. avgust 2017, (Njuz) – Vlada Srbije usvojila je Uredbu kojom se povlače sve SAT patrole koje je Mirko Alvirović proteklih godina snimio od Srbije do Grčke preko Makedonije. Ova odluka biće na snazi do daljeg.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, apeluje se na građane koji planiraju da krenu put Grčke da ne koriste SAT patrole koje idu preko Makedonije.

– Imamo dokaze o veoma ofanzivnom delovanju u Makedoniji protiv putnika iz Srbije. To znači da na pumpama koje su do sada imale tečni naftni gas, putnicima iz Srbije se govori da ga nema, kao i da se espreso u motelima i restoranima naplaćuje po višim cenama – stoji u upozorenju Vlade i dodaje da ako neko od građana Srbije krene u Grčku preko Makedonije to čini na sopstvenu odgovornost.

Zbog novonastale situacije RTS će u više termina emitovati SAT patrole koje do Grčke vode preko tradicionalno prijateljske Bugarske.

Takođe, Vlada Srbije je izdvojila sredstva da se u što kraćem roku snime nove SAT patrole koje neće ići preko Makedonije.

– Vlada Srbija je već kontaktirala Mirka Alvirovića kako bi se u što kraćem roku snimile dodatne SAT patrole do Grčke, kako one koje idu preko Bugarske, tako i nove koje bi do Jonskog i Egejskog mora vodile preko Albanije – ističe se u saopštenju.

Bane Grković

 1. Ako strani investitori nastave da (ne)plaćaju radnike u Srbiji kao za vreme mandata predhodne vlade, ako PDP nastavi da (ne)raste kao u poslednjih 5 godina, vlada Srbije će morati da donese novu uredbu o prestanku rada svih SAT patrola i njihovoj prekvalifikaciji u patrole čuvanja kontejnera jer je, na tom polju, aktivnost naprednjaka (po njima samima) pokazala zavidne rezultate!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. A da Tuta Bugarin malo protera mirka kroz cvoje prste i tako nas zanavek osloboti od ovog jednolicnog, antipaticnog, dosadnog…nazovi stucnjaka…sa sve sinom i nadom macurom.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. A da protera SAT patrolu preko Prokletija,pošto smo navikli da idemo zaobilazno,i kome posle da se javi za spomenicu (albansku).

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Vlada Srbije u borbi protiv last minit aranžmana…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Idemo preko Albanije

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Ako nastavimo ovako, neće nam više ostati nijedan prijatelj, osim istorijski prijateljske Bugarske.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix