nazad na vrh

Ramuš Haradinaj prešao u SNS

Haradinej uveren da će otkako je u SNS moći mnogo više da napreduje

PRIŠTINA, 8. septembar 2017, (Njuz) – Predesednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradina, zajedno sa svojim saradnicima, pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci, javljaju naši izvori iz Prištine.

Haradinaj je najozbiljniji kandidat za premijera Kosova, a članstvo u SNS mu garantuje stabilnu većinu i dobru saradnju sa vladom Srbije, smatraju analitičari.

– Ramuš Haradinaj je danas postao deo velike porodice koja svakoga dana radi sve što može da naši građani žive bolje – izjavio je ovim povodom, potpredsednik naprednjaka Milenko Jovanov – Srpska napredna stranka je uvek bila otvorena za sve stručne i poštene ljude koji sa nama dele iste vrednosti, a Haradinaj je više puta potvrdio da mu je dobrobit Srbije i srpskog naroda uvek na prvom mestu za razliku od narko dilera iz opozicije koji samo šire mržnju i sarađuju sa zločincima koji su ubijali naš narod – rekao je on i dodao da će budući premijer Kosova imati punu podršku vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića. 


Haradinaj je poručio da će nova vlada Kosova biti stabilna zahvaljujući glasovima srpskih predstavnika u kosovskom parlamentu i da će u novoj partiji biti zadužen za decentralizaciju.

– Bili smo rivali na poslednjim izborima, razmenjivali smo ponekad i teške reči, ali nikada nismo prešli granicu koja bi onemogućila saradnju. Pregovori između mene, mojih saradnika i predstavnika SNS-a su trajali dugo, pronašli smo zajednički jezik i odlučili da ostavimo sitne razlike po strani. Izneo sam im svoje viđenje problema decentralizacije što su oni ozbiljno shvatili i obećali da ćemo na organima stranke pokrenuti unutrašnji dijalog o toj temi – objasnio je Haradinaj razloge za svoju odluku.

Bojan Savić

 1. Dobro je, više se nećemo lečiti SMS-ovima.
  Nego organima.

  Komentariši Thumb up 80 Thumb down 0
 2. A sad je vodji još jedino ostalo da to ozvaniči u ustavu i niko mu ne može osporiti da bar jedan posao nije odradio kako su od njega tražili!

  Komentariši Thumb up 48 Thumb down 0
 3. A sad je vodji još jedino ostalo da to ozvaniči u ustavu i niko mu ne može osporiti da bar jedan posao nije odradio kako su od njega tražili!

  Komentariši Thumb up 11 Thumb down 2
 4. Povodom pristupanja gospodina Haradinaja SNS,predsednik Srbije,vladajuće stranke i svega ostalog je izjavio da je u najboljem interesu Srbije da na Kosovu i Metohiji ima tako uglednog i uvažavanog člana i da će to doprineti sveobuhvatnom razvoju države u svim segmentima,a posebno u sferi trgovine,zdravstva,odbrane i državne uprave i lokalne samouprave. U prigodnom govoru na maloj svečanosti upriličenoj tim povodom potpredsednica SNS gospođa Mihajlović je rekla kako je čudi da do ovoga nije došlo ranije jer svi novopridošli članovi misle isto kao i ona u pogledu budućnosti Zapadnog Balkana i Istočnog Kosova.

  Komentariši Thumb up 40 Thumb down 1
 5. Ovo je samo dokaz o stvarnoj dominaciji SNS-a na ovim zemaljskim prostorima, a i sire

  Komentariši Thumb up 26 Thumb down 1
 6. Sledeći u sns prelaze Putin i Tramp a posle svi zajedno prelaza kod Kim Džong Una .

  Komentariši Thumb up 67 Thumb down 2
 7. Neko je resio da ujedini sve strucnjake sa ovih prostora.
  Nije hirurg al` od oka zna koji ti je organ dobar.

  Komentariši Thumb up 59 Thumb down 0
 8. Meni je to isti nivo!

  Komentariši Thumb up 19 Thumb down 1
 9. Aha, eto ti Sergeje na, više nećeš kad god si u prilici zapomagati pošaljite SMS na 5757. Biće sad organa i na akciji.

  Komentariši Thumb up 7 Thumb down 0
 10. Kad zivis u Srbiji, kad te ubiju stvarno ti bude bolje.

  Komentariši Thumb up 31 Thumb down 1
 11. Ramusa za Predsednika Srbije!

  Komentariši Thumb up 7 Thumb down 0
 12. A brat mu Haradinaj Daut,ostaje li Arnaut,i moneta za potkusurivanje Milovanu Drecunu…!!!???

  Komentariši Thumb up 17 Thumb down 0
 13. biće oči za Vulina..

  Komentariši Thumb up 7 Thumb down 0
 14. Благо нама! Домановићев Вођа добио помоћника! А има их који чекају Краљевића Марка да дође и по трећи пут међу нас Србе (причинило им се да је Слоба био тај). Али неће више Марко! Па ко ће уместо њега? Само се сетите завршетка те приповетке, тамо више него јасно пише: “Смеје се Бог, све се тресу небеса” . . . итд.

  Komentariši Thumb up 13 Thumb down 0
 15. vlada Kosmeta ce formirati novo ministarstvo koje ce raditi na zblizavanju siptaskog i onog drugog naroda (koji podrzava vucica).
  Ovo ministarstvo ce objediniti zdravsvo i trgovinu i ekologiju, a bavice se vadjenjem, cuvanjem, prodajom i ugradnjom organa skinutih sa dotrajalih jedinki (onih koji ne podrzavaju acu)
  P.S.
  Na Kosmetu je otkivena skupina ljudi sa novom krvnom grupom AV RH vrlo minus.

  Komentariši Thumb up 26 Thumb down 1
 16. Vala jos im je on falio , pa da kompletiraju ( sto bi rekli pismeni Zaokruze ) svoju ideologiju.
  Jos fali da ih Zeljko (Pink) smesti u neki rijaliti.
  Mada iskreno i ovako smo svi u Zeljkovom i Vuckovom rijalitiju.

  Komentariši Thumb up 17 Thumb down 1
 17. Video Ramuš da je to partija u kojoj predsednik ima čarobne moći i kako koga dotakne tako on postaje neko drugi.Tako od lopova pravi privrednike,od neznalica stručnjake, od diletanata ministre.Za sad je od njega napravio prijatelja i saradnika, a kasnije ko zna,ovo je vreme čuda.

  Komentariši Thumb up 43 Thumb down 1
 18. Još samo da udje i Edi Rama, pa će Srbija sa Vučićem da ostvari viševekovni san . izlazak na more!

  Komentariši Thumb up 20 Thumb down 0
 19. Svaka ptica svome jatu

  Komentariši Thumb up 12 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix