nazad na vrh

REAGOVANJE – Nemački ovčar Džeki: Hoćete li da prestanete više sa tim petardama, jebo vam pas mater

Poštovani najbolji prijatelji,

nakon mnogih decenija života koje sam proveo u suživotu sa vama ljudima, prinuđen sam da ovim putem izrazim svoje nezadovoljstvo pojavom koju uočavam na otprilike svakih sedam godina svog života. Nisam siguran da sam do kraja razumeo o čemu se radi, ali evo kako ja to shvatam. Neki pripadnici vaše vrste imaju potrebu da kada je baš hladno izađu i bukom i eksplozijama pokušaju da oteraju tu hladnoću. Moguće je da grešim, ali ne vidim bolje objašenjenje.

Pošto vidim da apeli da se sa tim prestane nisu urodili plodom, imam da tima i takvima poručim samo jedno – jebo vam ja mater baš! Hoćete li već jednom prestati sa tim petardama, idioti jedni nedokazani? Jel ja i ostali pripadnici moje vrste treba svako malo da dobijamo srčku samo zato što ste vi kreteni pa ne možete da izdržite a da ne pravite eksplozije? Znam da mislite da ste superiornija vrsta, ali činjenica je da bacanje petardi ne ide baš u prilog toj tezi. Kada čujem petardu, ne mogu a da ne pomislim da je Darvin negde debelo pogrešio. Prosto se čudim kako ste uspeli i do ovog stadijuma da stignete, pošto mi taj čin uživanja u eksploziji deluje kao nešto što rade amebe.

Kako se bliži vremenski period kada obično imate potrebu da budete debili, a znam da ne vredi da vas lepo zamolim, onda barem mogu da vam kažem sledeće: možete svi kolektivno da mi se nafafate.

Iskenjam se na ljudski rod.

Srdačno vaš,
Džeki

 1. Amen. I jos jendonm: podpisujem.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Čibe,mi pripitomili i Schroedera a ti kevćeš,a nisi ti arijevac,gde su ti plave oči…džumaro.Obuhvatiće tebe do 2020. naši policajci,šinter sektor komunalnog servisa urbanih gradjana…Čibe

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. E, Dzeki moj, zamisli tek kako je decici koja morajy da trpe oceve koji ih tri puta godisnje (za Novu, Srpsku novu i rodjendan) poducavaju kako se bezbedno bacaju sve vrste eksplozivnih ,,igracaka”.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. U 6 reči :

  Petarde koristiti samo u krugu porodice.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Фамозне вучићеве ” две године ” су у ствари 14 кучећих. Кад је он беше дош*о на власт, значи још само 9 пасијих година до бољег живота. Или алек вреди к*о 7 џукела, не контам сад, попио сам мало…иначе, први коментар у новијој (2017) историји, срећна свима нова година.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Newsovci, bravo i kvako!! Ovo vam je jedan od najjacih i najboljih tekstova ikada!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Jebo vam ja pas mater, što bi reko Sova.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Smejem se vec par dana kad se setim ovoga. Hvala do neba sto nas razveseljavate sirom sveta.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 9. E Džeki, Džeki, džukelo razmažena i beskorisna. Pokazao bi ti neki Srpski Odbrambeni Pas kako se gutaju i neutrališu petarde! Ti si bruka za tvoje pretke koji su skakali na bombe u bici na Sutjesci da bi zaštitili svoje gazde!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix