nazad na vrh

Siniša Mali: Ako ova vest bude imala 50.000 lajkova, Beograd će dobiti metro

BEOGRAD (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali pozvao je Beograđane da se uključe u kampanju za izgradnju metroa i poručio da će ako ova vest bude imala 50.000 lajkova u ponedeljak početi njegova izgradnja.

– Nikada nismo bili bliže izgradnji metroa. Jedino što deli naše sugrađane od dobijanja metroa jeste sledeće: Ako vest u kojoj pričam o metrou do ponedeljka u 8 sati ujutru bude imala 50.000 lajkova, već u 9 sati počeće kopanje metroa – poručio je Siniša Mali.

On je pozvao sve Beograđane da u komentarima na ovu vest ostave svoje predloge kuda bi sve trebalo da ide linija beogradskog metroa.

– Pošto gradimo metro za naše sugrađane, a ne da bismo prikupili političke poene, želimo da čujemo šta oni misle. Na osnovu tih komentara odredićemo gde će prvo početi radovi, koja linija će prva biti izgrađena, gde će biti metro-stanice, da li će u metrou važiti BusPlus – istakao je gradonačelnik Beograda.

Bane Grković

Tagovi: ,
 1. Poznato je da su dva najveća troška u današnjem svetu: vodjenje rata i izgradnja metroa. Pošto za neki rat nisu baš opremljeni, ovoj vlasti ostaje ono drugo – izgradnja metroa. Samo da još obezbede neki kredit, jer svojih para nemaju!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Pre ce vucic reci istinu nego sto ce Beograd metro dobiti.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Ohoo …bravo bravo…pomislih bice to superiska za nas “Baogradjanke“…ono kao selfi na svakoj stanici pa u vozicu licno…a i ono kao uz pitanje…Nesto te ne vidjam u troli?…ebote covece to je za ljakse…ja dolazim do Konja metroom…odmah Like od mene…Sinisa cmokiiiic…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Metro se neće graditi jer su sve lajkove preko noći neljudi u fantomkama razlajkovali.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. А не, не! Камо макета бре!? Ништа ја у то не верујем док не видим макету!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Predlazem da se uradi kanalizacija u Krnjaci, i da se to nazve – maketa metro-a. Ili – banatski metro.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix