nazad na vrh

Tomislav Nikolić pomilovao „Ubice moga oca“

Serija Ubice mog oca je pmilovana pred sam kraj mandata predsednika Nikolića

BEOGRAD, 21. april 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potpisao je danas ukaz o pomilovanju serije “Ubice moga oca“. Prema rečima Nikolića serija je pomilovana jer se još uvek ne zna ko su ubice oca glavnog lika u seriji i samim tim ne postoji osnov za krivično gonjenje prvih 10 epizoda.

– Iako je u finalu prve sezone delovalo da su sve tajne otkrivene, da su krivici uhapšeni, da je rasvetljeno ubistvo Milice Despotović mi i dalje nemamo odgovor na ključno pitanje, a to je ko je ubio oca lika kog tumači Vuk Kostić. Svako od nas, nakon prve sezone, ima teoriju o tome ko bi to mogao da bude, ali niko nema dokaze. Pošto je to ubistvo i bilo osnovni razlog za hapšenje smatram da, sve dok se ne otkrije ko stoji iza ubistva oca inspektora Đorđevića, serija ne može i ne sme da bude u zatvoru – izjavio je Nikolić za Njuz povodom pomilovanja.

– Najavljena je i druga sezona, ko zna možda će ih biti i više od dve, i kada se sve te okolnosti uzmu u obzir smatram da treba sačekati sa krivičnim gonjenjem i presudama dok se serija ne završi i dok se sve ne razreši. Apelujem na nadležne organe da sve sezone serije pažljivo pogledaju i pre nego što primene odgovarajuće zakonske mere – rekao je predsednik.

Nikolić je dodao i da će odlikovati RTS zbog odluke da reprizira seriju odmah nakon premijernog prikazivanja.

– RTS je tim potezom u velikoj meri pomogao istrazi – objasnio je predsednik svoju odluku.

Soko Sokolović

 1. A cujem i da AV nece stati dok ne otkrije ko su ubice njegovog politickog oca…

  Komentariši Thumb up 34 Thumb down 0
 2. A jos tece 48 sati,kada su sinhronizovanom akcijom Premijera i Ministra,najavili otkrice i privodjenje Institucijama Insinuacija,ubicu pevaljke iz srpske geografske oblasti Krnjaca…

  Komentariši Thumb up 34 Thumb down 0
 3. Ako želi da mirno živi svoj ,,postpredsednički” život tomi bi bolje bilo da potpiše naloge za hapšenja!

  Komentariši Thumb up 34 Thumb down 0
 4. Predsednik je odlikovao seriju Bolji život, jer se ona prikazuje bez obzira što mu je život predsednika bio mnogo bolji nego onaj što ga čeka.

  Komentariši Thumb up 34 Thumb down 0
 5. Nazalost, istinu je sa sobom poneo rahmetli Vlajko Stojiljkovic a u nedavno objavljenom oprostajnu pismu slucajno je obrisan taj poslednji pasus zajedno sa misterioznim aksiomom trinaestog horoskopskog znaka. Avaj.

  Komentariši Thumb up 34 Thumb down 0
 6. I naš Toma je glumio predsednika u jednoj našoj krimi-tragi-komediji ali nažalost kao glavni glumac nije dočekao novu sezonu ,a neće imati ni reprizu.Serija se zove “Srbija u zoni sumraka” gde je za predsednika an gažovan novi glumac daleko uverljiviji i emotivniji u glumi Tomin učenik lično.Tako su na žalost(Tominu) odlučili scenaristi iz CIA -e.

  Komentariši Thumb up 34 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix