nazad na vrh

Vučić seli svoj kabinet na vrh jarbola

Vučić kaže kako će se na taj način znatno uštedeti jer će, za razliku od zgrade Predsedništva i Palate Srbija, gore na vrhu raditi samo on

BEOGRAD, 28. jun 2017, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da preseli svoju kancelariju na vrh jarbola od 120 metara visine, čim on bude podignut na Ušču, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Vučić kaže kako će se na taj način znatno uštedeti jer će, za razliku od zgrade Predsedništva i Palate Srbija, gore na vrhu raditi samo on, pošto, “teško da će još neko imati hrabrosti da se svakog dana pentra uz jarbol”.

– Svako jutro, dok većina građana još uvek bude spavala, ja ću se specijalnim lestvama od kanapa penjati na vrh jarbola na kojem će biti moja kancelarija. Pre nego što uđem u kabinet, poljubiću veliku srpsku zastavu, kako bih pokazao koliko volim ovu zemlju – otkrio je svoje planove predsednik Vučič.

Prema njegovim rečima, iz svoje kancelarije na 120 metara visine, on će imati odličan pogled na celu Srbiju.

– Sa vrha jarbola jasno ću moći da vidim ko šta radi, odnosno ne radi. Niko neće moći da “hvata krivinu” na poslu ili da uradi bilo šta loše, a da ja to ne primetim i odmah ga opomenem kroz otvoreni prozor – objasnio je Vučić.

Iz kabineta predsednika saopšteno je da se razmatra ideja da se pored ovog jarbola podigne još jedan, ali sa stepeništem i većim prostorom na vrhu, kako bi i novinari imali pristup vanrednim konferencijama za medije.

Miroslav Vujović

 1. Sve je otislo u …vrh jarbola, pa neka zasedne i on na njemu.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Da tako je treba se uzdići na što veću visinu ,i izgubiti svaki kontakt sa narodom kojim vladaš.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Obzirom na veličinu prostora, tu će samo moći da stavi rezultate svog rada. Em su nedostupni, em će se slabo videti. Da, al onda se postavlja pitanje – šta će mu uopšte jarbol? I bez jarbola ista stvar!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Da je sreće da i njega kazne kao u vreme turaka kada su zabadali na kolac .

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. stronghold crusader download

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix