nazad na vrh

Vučić usvojio Radomira Nikolića

Radomir je biološkog oca zamenio stranačkim

KRAGUJEVAC, BEOGRAD, 17. februar 2017, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić usvojio je danas Radomira Nikolića, gradonačelnika Kragujevca i bivšeg sina predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Radomir Nikolić se kandidovao za sina Aleksandra Vučića time što je na izboru između svog bivšeg oca i Vučića svoje poverenje poklonio premijeru.
Nikolić kaže da je punoletan i da ima prava da sam odluči ko će mu biti otac.

– Gospodin Tomislav Nikolić mi je bio sjajan otac svih ovih prethodnih godina, i nemam nikakve loše reči za njega. Ipak, pokazao se kao nedisciplinovan što se tiče stranke, a svi znamo da je to greh preko kojeg se ne može preći. Moj novi otac je garant sigurnosti, kako za Srbiju, tako i za mene i moju političku funkciju, napominje Radomir Nikolić.

Stručnjaci misle da nema ničeg neobičnog u ovom slučaju.

– Ljudi menjaju stranke, pa zašto ne bi menjali i roditelje? Uostalom, roditelji vas hrane i izdržavaju samo do određenog trenutka u životu, kada počinje da vas hrani i izdržava vaša stranka. Naravno da u tom trenutku biološki otac ima manju vrednost od stranačkog oca, kaže naš čuveni ekspert za rodoslov i patrijsku pripadnost Maja Gojković.

Njuz je pokušao da dobije komentar i od premijera Aleksandra Vučića, ali on je na naše pitanje da prokomentariše usvajanje Radomira Nikolića samo ćutao.

 

Viktor Marković

Tagovi:
 1. ,,Ćud je ženska smiješna rabota”… Sine Radomire, čučiš li kad piškiš?!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Maja je jos dodala:
  -Toma Nikolic je zaboo zardjalu kasiku u ledja svima onima kojima je SNS na srcu I Srbija u dusi…nego…zna li neko kako mu se zove stranka…onako pitam…zlu ne trebalo.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Ma dobro,to sto je ostavio Tomu i postao sin Vucicev mogu i da razumem,dete poraslo,osamostalilo se…A Aleksandar voli da usvaja.,do sada je usvajao sirocice iz DS-a,URS-a,SRS-a i drugih stranaka.Zasto ne bi usvojio i nekoga iz svoje stranke?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Генијално!А,ова гњида од Радомира је начисто уништио Крагујевац!Ја мислио да нема горег од Верка,кад оно,ИМА!!Ова СНС банда без пушке меће да оде!?!?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Nakon Sretenjskog intervjua Srbija je zanemela…Politički incest koji ni MUP ne može sa sve poligrafom rešiti.Ko je kome politički tata,a ko sin,a ko pastorak mali u Velikoj Srbiji…A i onaj naš očekivani očuh Tramp nas kao decu zanemaruje.Samo da ne bude nasilja u porodici,jer Mir nema alternativu!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. To onda znaci da oficijelno gejevi mogu da usvajaju transgendere. Kakav korak napred.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Toma Vucic Perisic,ako znate ko je taj!?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Dete se osamostalilo, smrc, smrc, samo jos da uveca usta kao novi tata

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix