nazad na vrh

Vučićeva aplikacija kandidat za premijera

Postavljanje aplikacije na mesto premijera biće nastavak reformi

BEOGRAD, 25. februar 2017, (Njuz) – Android aplikacija “Aleksandar Vučić”, koja je juče predstavljena javnosti, biće kandidat Srpske napredne stranke za premijera odmah po završetku predsedničkih izbora, saznaje Njuz.

U ovoj partiji smatraju da će tim potezom biti obezbeđen kontinuitet reformi i neophodna politička stabilnost.

– Premijer Aleksandar Vučić je svojim radom više puta dokazao da Srbiju vodi u budućnost, a ova aplikacija je samo potvrda njegovog doslednog rada ka postizanju tog cilja. Nikada u istoriji nijedan premijer nije imao ovako dobru aplikaciju što dokazuje i broj građana koji su je instalirali na svoje telefone – kaže potpredsednica naprednjaka i ministar u vladi Zorana Mihajlović.

– Vučićeva pobeda na predsedničkim izborima pred vladu postavlja nove izazove jer će premijerska pozicija ostati upražnjena što može ugroziti nastavak reformi. Srpska napredna stranka je svesna da mesto predsednika vlade zaslužuje najboljeg kandidata i zato ćemo predložiti da mesto Aleksandra Vučića zauzme aplikacija “Aleksandar Vučić”. Sprovođenje ove ideje u praksi je vrlo jednostavno jer će svi ministri instalirati ovu aplikaciju na svoje telefone i u svakoj prilici imati mogućnost da je pokrenu kako bi dobili uputstva za sprovođenje zajedničke politike – objasnila je ona.

SNS trenutno vodi pregovore sa svojim koalicionim partnerima i očekuje da će njihov predlog dobiti jednoglasnu podršku partnera u vladi. Naprednjaci odbacuju optužbe opozcije koja smatra da je ovo uvod u autokratiju i grubo rušenje institucija države.

– Premijer Vučić je najbolji student u istoriji Pravnog fakulteta i dobro zna kakva i kolika su predsednička ovlašćenja. Više puta je pokazao da je spreman da podeli vlast, čvrsto se držeći ograničenja koja mu nameću ustav i zakoni. Nemamo razloga da sumnjamo da će u budućnosti biti drugačije. Verujemo da će tesno sarađivati sa svojom aplikacijom na čelu vlade i tako obezbediti neophodno jedinstvo svih grana vlasti – poručila je ministrka Mihajlović.

Bojan Savić

 1. Instaliraću aplikaciju jer se nadam da će mi preko nje i na mobilni slati sve vesti o našem dragom Vučiću i da ću biti pravilno i realno informisan o našem budućem predsedniku i aktualnoj politici .

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Instaliranjem aplikacije direktno se utice na poboljsanje zivotne sredine planete zemle, jer osoba koja to uradi gubi potrebu da trosi kiseonik radi odrzanja mozga u zivotu.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Logo aplikacije kao da je osmislio zoran babic, malo latinice pa malo vise cirilice.
  A sto se vodjenja vlade tice, navikla je ona da je dzukela predvodi pa ce i ova AV aplikacija moci.
  Jedino ce se buniti onaj terijer, vucicevic, i traziti da se naziv ,,aplikaCIJA” promeni u ,,aplikaЊЕТcija”.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Sećate se onih stihova pesme.

  “… ajmo svi zajedno, kao psi da lajemo: avav, avav, av av…”?

  Samo da vas podsetim da je to “av” pisano malim slovima, a ne velikim “AV”… eto gde polupismenost odvede naš narod…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Kad bre stigose i na toalet papir da stampaju.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. ” Нови Завет ” (Тајна Вечера), допуњено, напредно издање: ” Александре, то што радиш, ради брже, јаче, боље.”

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Odlicna aplikacija,instaliras,pokrenes i hop…gle cuda,odmah bolje zivis,plata ko u Svici,imas za decu,kola,letovanje,zimovanje,cak i za hranu pretekne,jednom recju,imas za sav taj luksuz kao i svi oni razmazeni gradjani EU.Vucicu,ma ni Tito ti nije ravan,bravo majstore.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Uvod u diktaturu jadni narode SERBSKI!!!!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Ova aplikacija je u redu , i u trendu , ali pošto znamo da preko polovice Vučićevih glasača ne zna instalirati aplikaciju na telefon ( evo, ja napr.) ,ostaje onaj moj drugi predlog : da Vučić podeli vlast sam sa sobom, strogo odvojeno -po satima! Poznato je da on za Srbiju radi 24 sata , pa je tako -strogo odvojeno , prvih 12 časova – premijer , a drugih 12- predsednik! Znam da se ponavljam , ali ..čita li iko iz Vlade ovaj sajt??!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 9. I da dopunim predlog : kada se ovako ,popola , podele funkcije predsednika i premijera – na celog Vučića , pitanje je – ČEMU , UOPŠTE , IZBORI?

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Зато да би Руди Ђулимафијани могао с поносом да каже: Мама миа! Мој ђак … а прешиш'о ме!

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 10. Samo da mu se aplikacija ne okumi. ;)

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 11. Није Александар него Алексанdар !!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 12. Super je aplikacija!
  Telefon manje troši baterije, automatski su jeftiniji pozivi, pogotovo oni prema Hrvatskoj i Crnoj Gori. Aplikacija deluje i kao antivirus i call bloker. Doduše neke ljude više ne mogu da pozovem, ali valjda mi oni i ne trebaju, i neke fraze i imena neće da mi otkuca tastatura više, ali navikneš se vremenom da pričaš ne pominjići ih.
  U novom update-u postoji mogućnost promene teme u pink.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix