nazad na vrh

Vuk Jeremić: Da li mogu da upalim komp, a da mi ne iskoči Vuk Jeremić?!

Dragi prijatelji,

Već danima planiram da pričam o ovome i sve se nešto suzdržavam, ali ne mogu više da ćutim. Pitam se ono što se verovatno pita i svako od vas – da li mogu da uključim prokleti kompjuter ovih dana, a da mi se negde na monitoru ne pojavi Vuk Jeremić?! Ne stvarno, da li je on normalan?

Razumem ja da se bliže predsednički izbori i da treba početi kampanju, takođe mi je jasno da je jeftinije platiti baner na nekom sajtu nego zakupiti bilbord na ulici, ali da li on ima neku meru? Odem na Fejsbuk, on mi iskače, odem na bilo koji portal, eto ti njega. Posetim Youtube, malo da se opustim uz pesme mog prijatelja Bona Voksa, kad ono Vuk Jeremić izleti sa svojim obraćanjem između pesama. Posetim Limundo da vidim ima li na nekoj aukciji onaj čekić iz Ujedinjenih nacija i pogodite koga tamo vidim? Ne mogu više ništa da radim na kompjuteru, a da me ne gledaju njegove okice.

I ovaj tekst sam hteo da napišem još pre dva dana, u nekoliko navrata sam i počinjao da pišem, ali bi mi se odnekud pojavio njegov lik, pa sam momentalno preklapao laptop uz glasne psovke. Probao sam da nekako blokiram njegove reklame, ali one i dalje iskaču. Dođe mi da ga pitam da li on stvarno misli da će nekog neopredeljenog glasača ubediti da njemu da glas, samo na osnovu toga što se njegov lik nalazi na svim sajtovima?

Toliko od mene za sada. Plašim se sad da ugasim Word, jer tačno znam šta me čeka. Budite dobro, puno vas pozdravlja Vaš budući predsednik,

V.J.

 1. Pa tako je to kad se tera lisica, a istera predsednički kandidat!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Naopako!?
  Svi da da postanu necto vece a ovaj Vuk bi da bude vucic.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Nije sve tako crno,ima i b e l o!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Neće, valjda, i iz bajke o Crvenkapi?! Prestrašiće mi dete!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Botino , glup ti je komentar.
  Pristup jevnim medijima je rezervisan za najvećeg sina našeg naroda u novijij istoriji.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix