nazad na vrh

Žena na prazničnoj rasprodaji neplanirano kupila kaput, dve suknje, tri laptopa, šest pari pantalona, 13 pari cipela, frižider, spavaću sobu, jahtu, kuću, dva automobila i slatkog malog dabra

Milena S. je nameravala da kupi samo bluzu i zimske rukavice

BEOGRAD, 22. decembar 2016, (Njuz) – Milena S. (30) iz Beograda postavila je rekord u količini kupljenih stvari u toku samo jednog šopinga, kada je za jedno popodne kupila kaput, dve suknje, tri laptopa, šest pari pantalona, 13 pari cipela, frižider, spavaću sobu, jahtu, kuću, dva automobila i slatkog malog dabra.

Ova Beograđanka je u izjavi za Njuz objasnila da uopšte nije nameravala da pazari toliko stvari.

– Htela sam samo da skoknem sa prijateljicama da kupim jednu bluzu i zimske rukavice i da popijemo kafu u šoping-molu. Međutim, kada smo stigle tamo, svi su bili užurbani, grabili su sve šta stignu, ispred kasa su bili dugački redovi, pa sam pomislila da su u toku neki ogromni popusti o kojima nisam obaveštena. U takvim situacijama nema mnogo vremena za razmišljanje, reaguješ instinktivno, pa tek posle gledaš koliko šta košta i koliki je popust – objašnjava Milena S.

Ona navodi da se dobrog dela šopinga uopšte ni ne seća.

– U pitanju je jedno vrlo specifično stanje, ja sam za dosta stvari shvatila da sam ih kupila tek kad sam stigla kući. Za laptopove i frižidere sam saznala tek kada su mi ih isporučili na kućnu adresu, a za jahtu, kuću, automobile i dabra se uopšte ne sećam gde sam ih i kako kupila. Pritom moja porodica i ja smo već stambeno situirani i taj dabar nam uopšte nije potreban – priča rekorderka iz Beograda.

Kupoholičarka iz Beograda trenutno pokušava da vrati pojedine stvari koje je kupila, ali s obzirom na to da većina prodavaca ne želi da joj refundira novac, ona je odlučila da pozove komisiju Ginisovih rekorda kako bi ovaj šoping bio zabeležen u listi najvećih svetskih rekorda.

Nenad Milosavljević

 1. To je za moju ženu normalna kupovina!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Eh, sto ti je ulicno osvetljenje! Adrenalin za kupoholicarke.
  Jos da su fontanu pustili da pevucka i piski po Slaviji…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Snsovci masovno kupuju frizidere i stavljaju ih na TV-vitrine.
   Culi da i tamo ima njihovog Vodje.
   Rusofilni snsovci preferiraju zamrzivace.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Pitajte gospođu i dojavite mi gde to Dejvi Kroket prodaje dabrove

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Žena kad kupuje na rasprodaji ona ne troši, ona štedi.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix