nazad na vrh

6 vežbi koje super izgledaju u ogledalu

Dobro je poznato da je ogledalo omiljena sprava u teretani. Na žalost, većina muškaraca ne zna pravilno da ga koristi i često dolazi do nepotrebnih povreda. Cocta Njuz muškarac vam donosi 6 idealnih vežbi u ogledalu.

1.Vežba za butine koju radiš prvi put posle 5 godina

Lepota butnog mišića koji se budi iz višedecenijskog zimskog sna zasigurno je jedan od najlepših prizora koji možeš videti u ogledalu teretane. Naročito ako je u pitanju baš tvoj butni mišić. Ova vežba u ogledalu izgleda super taman onoliko koliko će biti gadan bol od upale narednog dana.

noge

2. Slikanje selfija za Instagram

Vežbu raditi u tri serije po pet snimaka. Na početku se preporučuje korišćenje nekog manjeg telefona. Vremenom je poželjno preći na telefon koji stvara veće opterećenje. Vežba sjajno deluje u ogledalu, jer sportista vodi računa da sve vreme zadrži ozbiljan i namršten izraz lica.

selfi u teretani

3.Trening za bicepse tokom kojeg vidiš sve devojke u teretani

Vežba tokom koje u isto vreme u ogledalu posmatraš pumpanje svog bicepsa i sve zategnutija torza koleginica iz teretane, svakako je jedna od onih koje svaki vežbač treba da iskusi. Staro pravilo kaže da se svaki vežbač u teretani trudi za 30 odsto više kada posmatra sebe u ogledalu, a za 50 odsto više kada misli da ga posmatra neka devojka. Naročito ako nije njegova.

bicepsi

4.Vežba imitiranja da je sve u redu kad ti bučica padne na nogu

Ova vežba u ogledalu izgleda izuzetno lepo jer istovremeno umanjuje blam zato što ti je ispao teg, ali i blam jer ti je pao baš na nogu. Nakon što podigneš teg i odložiš ga, obavezno teatralno prošetaj oponašajući aktivan odmor između vežbi.

povreda

5.Divljenje sopstvenom telu

Podižite obrve kao kada se oduševljavate nečim. Ova vežba pokreće preko 40 mišića lica i jako je korisna za zatezanje kože lica i jačanje mišića koji će uticati na to da izgledate mlađi nekoliko godina, kad već vaše tromo telo ne odaje takav utisak.

divljenje

6.Vežba izlaska iz teretane i odlaska na pljeskavicu

Omiljena vežba svih bildera, koja još lepše deluje kada se posmatra u ogledalu. Možete je produžiti, tako što ćete se na vratima setiti da ste nešto zaboravili u svlačionici.

pljeskavica

Tagovi: