nazad na vrh

Direktan prenos podnošenja ostavke Tomice Milosavljevića medijski događaj decenije

Uvežbavanje svečanog čina

BEOGRAD, 28. januar 2011, (Njuz) – Potpisivanje ostavke Ministra zdravstva Republike Srbije Tomice Milosavljevića će po svemu sudeći biti najgledaniji medijski događaj decenije, i biće prenošeno direktno na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Zbog nezapamćenog interesovanja prenos će biti moguće da se prati i putem satelitskih prijemnika, a stavljanje Ministrovog potpisa na papir gde piše kako najverovatnije više neće biti Ministar će pratiti i rekordan broj akreditovanih stranih novinara.

Za organizaciju prenosa ovog nesvakidašnjeg događaja RTS je uložio nekoliko stotina hiljada evra a da je to dobra investicija potvrđuje i masovan priliv plaćenih pretplata.

U “Beogradskoj areni” juče su održane dve generalne probe potpisivanja ostavke, dok će se treća, poslednja generalna proba održati danas, nekoliko sati pre samog čina prinošenja penkala vodoravnoj crti na koju će ministar staviti svoje ime i prezime. Događaj će se snimati sa dvadesetsedam kamera, od kojih su dve na kranovima, kako nijedan ugao akta potpisivanja ne bi ostao nepokriven.

Ministar Milosavljević će u svečanu dvoranu doći praćen svojom porodicom, psom Reksom i stilistom Jasnom Ratković.

– Ministar Tomica, tako voli da ga zovemo, će za ovaj svečani čin nositi, naravno, Armani odelo jednostavnog ali elegantnog kroja koje šalje dostojanstvenu sliku posmatraču – kaže Ratković. – Za kontrast će se pobrinuti crvena kravata koja projektuje strast i želju da posao obavi najbolje što može.

– Ovo je veliki trenutak za Srbiju i svet, izjavio je direktor RTSa Aleksandar Tijanić. – Ne dešava se svake decenije da neki srpski funkcioner samovoljno podnese ostavku, to vam garantujem. Ja mislim da su i građani toga svesni, pa je samim tim i interesovanje za ovaj ivent toliko. Postoji šansa da se gospodin Ministar i predomisli i to daje neku dodatno tenziju i dramatiku celoj stvari – zaključuje Tijanić.

Događaju potpisivanja ostavke ministra Milosavljevića prisustvovaće i ekipa “History Channela”, čiji novinari su nam rekli da ovakav ekskluzivan materijal stoji rame uz rame sa padom Hindenburga i snimkom atentata na kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseju.

Ministar će nakon što postane bivši ministar o trošku poreskih obveznika biti prevezen u Nemačku gde će mu hirurškim putem biti odstranjena fotelja.

Viktor Marković

 1. mislim da to necemo skoro docekati……

 2. :D Jedan od boljih tekstova u poslednje vreme… odlično!!!

 3. Zbog straha od ‘prenosa’ virusa,kojim je zaražen Tomica,Tijaninić neće dozvoliti ovakve indirektne prenose u svoju kućicu zbog loše isplativosti.Tijaninić zato okreće leđa Tomici da mu virus neuđe u vidno polje i umanji gledanost.Građani Srbije navijaju za gledanost u zdravlje,Tmicu i Tijaninića.

 4. “Ministar će nakon što postane bivši ministar o trošku poreskih obveznika biti prevezen u Nemačku gde će mu hirurškim putem biti odstranjena fotelja.”
  to je to…

 5. obzirom da su bili ispunjeni svi uslovi, on je zaista i podneo ostavku ;-)

 6. Fotelja mu je iskočila iz tela na početku mandata kao alien iz 8. putnika, ali pošto se radi o srbskom ministru nije izašla kroz grudi već na d. Vremenom je srasla uz kičmu, pa je zato bila svojevremno neophodna popravka jedne od nogara u Nemačkoj

 7. “Ministar će nakon što postane bivši ministar o trošku poreskih obveznika biti prevezen u Nemačku gde će mu hirurškim putem biti odstranjena fotelja.” ahahahahhaha…

 8. Odlicno. Ne bi bilo lose da se obezbedi i direktan prenos hiruske intervencije.

 9. On bi ovo stvarno i uradio, samo da se siroma setio.
  Stvarno je smorio…

 10. A o istom trosku ce poceti da koristi terapiju kojom ce uvecati svoj rast, te ce time izleciti svoj kompleks i ujedno izbrisati iritirajuci nadimak “Palcic”!

 11. Скидам капу за текст.
  А скину се и Томица, па весељу нигдје краја:)

 12. xaxaxaxa :D
  одлично!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix