nazad na vrh

NJUZ MUŠKARAC: 6 načina da svojoj devojci saopštiš da ne voliš Džibonija

1. Budi ekstremno pažljiv i obziran kada pričaš sa njom o Džiboniju

Jedna od nadelikatnijih tema u životu tvoje devojke je Džiboni. Ako već moraš da pominješ tu temu, nemoj pribegavati trikovima. Nemoj joj podmetati diskove drugih izvođača, utišavati Džibonija kad krene Pčela u žlici meda na radiju. Ona već zna da je Džiboni osetljiva tema za većinu parova i ne treba ti to da joj napominješ. Ali bi joj značila tvoja podrška da potražite druge izvođače koje možete da slušate zajedno.

A photo posted by Katja Pust (@katjapustova) on

2. Napiši svojim najlepšim rukopisom u mirišljavom pismu svoja negativna osećanja prema Džiboniju

U danima brze komunikacije, kao da smo pomalo izgubili onu spontanost kada treba da kažemo voljenoj da baš i ne volimo Džibonija. Ako to zaista želiš da učiniš na način koji će te izdvojiti od mnoštva drugih muškaraca koji ne vole Džibonija, napiši pismo u kojem joj objašnjavaš zašto ovaj hrvatski kantautor i nije najbolji izbor za romantično veče kod kuće. Pismo u kojem se rukom, lepim rukopisom navode svi nedostaci Džibonija pokazuje veći nivo posvećenosti i ozbiljnosti u ovoj teškoj ali neizbežnoj temi u životu svakog para.

3. Odvedi je na romantično putovanje i tamo joj saopšti istinu o Džiboniju

Ako odvedeš partnerku na romantično putovanje za vikend, to može biti dobra osnova da se oboje malo rasteretite i da u opuštenijoj atmosferi kažeš ono što ti je na umu već jako dugo – da Džibonijeva muzika i nije baš po tvojoj meri. Možda je već usput pominjala neka popularna izletišta ili mesta koja bi volela da poseti – iskoristi priliku i iznenadi je putovanjem na kojem ćeš lepo moći da joj kažeš da si pokušao da zavoliš Džibonija ali da nisi uspeo.
U krajnjoj liniji možda je odlazak na letovanje u Split, gde tvoja draga može uživo da vidi mesec u obliku hostije i gde se to deca iz komšiluka bodu u ruke, upravo ono što ti treba. Obavezno idi sa Beogradskim registarskim tablicama i ne zaboravi da ofarbaš kola u srpsku trobojku. Uz malo sreće tvojoj dragoj će presesti letovanje, a samim tim I Džiboni.

A photo posted by sh0kre (@sh0kre) on

4. Kupi dve karte za koncert Džibonija – za nju i drugaricu

Nijedan muškarac ne treba da bude podvrgnut Džibonijevim koncertima, i do nedavno su muškarci u Srbiji bili pošteđeni i Džibonija i Olivera Dragojevića. Međutim, kako nam poboljšani odnosi između Srbije i Hrvatske ne idu na ruku, moramo računati sa tim da će Džiboni pre ili kasnije ponovo doći u Srbiju. Kupi dve karte za koncert i tokom njenog oduševljenja, reci joj da obraduje najbolju drugaricu. Obećaj joj da ćeš ih voziti i sačekati. Moraš biti uverljiv. Dobar test je koncert Sergeja Ćetkovića koji će sigurno pre Džibonija pevati u Sava Centru.

A photo posted by Aleks Kus (@alekskus) on

5. Reci joj da si alergičan na Džibonija

Objasni svojoj partnerki da su ti u detinjstvu lekari dijagnostifikovali alergiju na Džibonija, još u periodu dok je pevao u Osmom putniku. Ona se kod tebe manifestuje osipom i mučninom, zbog čega ćeš, teška srca, morati da propustiš njegov koncert. Nemoj da zaboraviš da joj napomeneš da onaj jedan put kada si pustio suzu dok ste u kolima slušali njegov album, nije bila zbog Džibonijeve muzike, već alergije.

6. Daj joj verse i note i sve svoje šarene perle na dar dok izgovaraš kako ti je Džiboni bezveze

Od straha da ne potone tvoja ljubav za nju treba da bude kao pčela u žlici čaja dok drži dah i da nema razloga za strah dok joj saopštavaš da Džiboni i nije nešto. Nadaj se da te posle toga neće upisati u libar svojih dužnika.

Tagovi: