nazad na vrh

Uslovi korišćenja i informacije o privatnosti

Njuz je satirično blog izdanje trenutno bez izdavača.

Njuz koristi izmišljene osobe i institucije u svojim pričama osim kada su javne ličnosti i prave institucije i same objekat satire. Svaka sličnost sa pravim ljudima i institucijama je slučajna.

Sve vesti koje Njuz objavljuje su ili izmišljene ili u službi skretanja pažnje na neku pojavu u društvu. Ukoliko se neko ko je objekat satire u našem tekstu oseti nepravedno izložen javnom smislu za humor, može da nam se obrati na redakcija@njuz.net

Njuz nije namenjen mlađima od 18 godina.

Informacije o posetiocima

Njuz ne skuplja direktno informacije o posetiocima. Kroz alate za analitiku skupljaju se anonimni podaci o posetama i čitanosti tekstova radi unapređenja servisa. Kroz sistem za ostavljanje komentara skupljaju se email adrese i IP adrese komentatora ali se ne pohranjuju u marketinške baze podataka niti će pod bilo kojim uslovima biti prodate, prosleđene ili iznajmljene trećim licima bez pristanka vlasnika informacija (posetioca sajta).

Ukoliko ne želite da ostavite bilo kakav trag na sajtu, pa čak ni u našim agregiranim i anonimnim podacima, isključite javascript opciju svog brauzera a prilikom komentarisanja koristite proxy server.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix