nazad na vrh

SNS dovodi stručnjaka koji će im preporučiti kandidata za gradonačelnika Beograda

Stefanović smatra da je odluka eksperta najsigurnije rešenje/FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 29. septembar 2013, (Njuz) – Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je za Njuz da će njegova stranka dovesti stručnjaka koji će im preporučiti najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda.

Stefanović je napomenuo da su članovi SNS-a već razgovarali o konktretnim rešenjima za mesto stručnjaka i da je uveren da će Beograđani biti zadovoljni njihovim izborom.

– Mi smatramo da je najbolje rešenje da neki ekspert, strani ili domaći, predloži kandidata za gradonačelnika. Najlakše bi bilo da neko iz naših redova postane gradonačelnik, ali je pravo pitanje da li je to najbolje i za građane glavnog grada – rekao je on.

Stefanović je dodao da je najbolji kandidat za gradonačelnika možda i jeste u redovima naprednjaka, ali da niko ko nije dovoljno stručan ne može to sa sa sigurnošću da potvrdi.

– Ako neko ko je ekspert proceni da među koalicionim partnerima, ili čak nestranačkim ličnostima postoji osoba koja ima kvalitet za mesto gradonačelnika mi ćemo to prihvatiti, jer je nama najvažnije da volja Beograđana bude do kraja ispoštovana – izjavio je predsednik beogradskih naprednjaka.

Nebojša Stefanović je istakao da se nada da stručnjak koji bude angažovan neće za mesto gradonačelnika predložiti Dragana Đilasa jer će u tom slučaju SNS morati da angažuje novog stručnjaka čiji će zadatak biti da proveri njegovu stručnost.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix