njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

29. sep. 2013

SNS dovodi stručnjaka koji će im preporučiti kandidata za gradonačelnika Beograda

Stefanović smatra da je odluka eksperta najsigurnije rešenje/FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 29. septembar 2013, (Njuz) – Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je za Njuz da će njegova stranka dovesti stručnjaka koji će im preporučiti najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda.

Stefanović je napomenuo da su članovi SNS-a već razgovarali o konktretnim rešenjima za mesto stručnjaka i da je uveren da će Beograđani biti zadovoljni njihovim izborom.

– Mi smatramo da je najbolje rešenje da neki ekspert, strani ili domaći, predloži kandidata za gradonačelnika. Najlakše bi bilo da neko iz naših redova postane gradonačelnik, ali je pravo pitanje da li je to najbolje i za građane glavnog grada – rekao je on.

Stefanović je dodao da je najbolji kandidat za gradonačelnika možda i jeste u redovima naprednjaka, ali da niko ko nije dovoljno stručan ne može to sa sa sigurnošću da potvrdi.

– Ako neko ko je ekspert proceni da među koalicionim partnerima, ili čak nestranačkim ličnostima postoji osoba koja ima kvalitet za mesto gradonačelnika mi ćemo to prihvatiti, jer je nama najvažnije da volja Beograđana bude do kraja ispoštovana – izjavio je predsednik beogradskih naprednjaka.

Nebojša Stefanović je istakao da se nada da stručnjak koji bude angažovan neće za mesto gradonačelnika predložiti Dragana Đilasa jer će u tom slučaju SNS morati da angažuje novog stručnjaka čiji će zadatak biti da proveri njegovu stručnost.

Soko Sokolović

Nema komentara za ovu vest.

Komentari su zatvoreni.