nazad na vrh

Marijana Mićić uskoro voditeljka svih emisija na B92

Marijani će najveći problem predstavljati prenošenje utakmica

BEOGRAD, 12. april 2012, (Njuz) – Poznata beogradska voditeljka i glumica Marijana Mićić, od jeseni bi trebalo da vodi sve emisije na televiziji B92, saznaje Njuz od izvora u toj televiziji.

Popularnost emisija “Dnevni magazin“ i “Noćni TV projekta“, već su doveli do toga da pojedini gledaoci počnu da poistovećuju televiziju B92 da ovom voditeljkom, navodi naš izvor, zbog čega je menadžment odlučio da joj prepusti vođenje i ostalih emisija.

– Prema nepotvrđenom planu, Marijana bi od maja trebalo da počne da vodi vesti B92, dok će u junu preuzeti “Poligraf“, za početak dva puta nedeljno, a od septembra svakog dana – kaže naš izvor koji je tražio da ostane anoniman – Od septembra bi takođe trebalo da počne da vodi i “Utisak nedelje“, kao i “Insajder“.

Čuvena voditeljka nije bila dostupna za izjavu, a Njuz nezvanično saznaje da smatra da će joj najveći problem biti prenošenje utakmica Kupa UEFA.

– Marijana smatra da neće imati problem da se snađe u većini emisija, ali je tražila da utakmice Kupa UEFA prenosi zajedno sa Miroslavom Đuričićem. Menadžment će morati još da razmisli, jer bi to značilo da će imati dva puta više zaposlenih voditelja, nego što je bio prvobitni plan – kaže ovaj izvor  i napominje da menadžment razmatra da Marijana od jeseni pozajmljuje glas i za sve reklame na ovoj televiziji.

Marko Dražić

Ideja: @sloba_milosevic

  1. Neće biti frka za utakmice jer od jeseni RTS prenosi i Ligu šampiona i Ligu Evrope

  2. Marijana 92 i Miki 48.

  3. Posle 138765. emisije u 28743. ciklusu, RTS našao voditeljku koja zna da čita. Konkurencija će biti žestoka.

  4. ja sr izvinjavam negledam uopste domace kanale (ni jedan) neznam kako mi uspeva ali evo vec godinu dana na svaku vest vicem otkad .

  5. Važno je da televizije imaju duplo više gledalaca no voditelja. PINKU 92 će to uspeti!

  6. A vremenska prognoza i da se pojavi kao gost u “Dva i po muškarca”? Poljoprivreda je ovih dana IN, barem do Đurđevdana, pa bi mogla i nedeljom ujutru da glumi Zaharija Trnavčevića, pošto je ovaj zauzet u predizbornoj kampanji.

  7. I Liga Evrope se seli na RTS sledeće sezone tako da su sve prepreke oktlonjene

  8. Poznata voditeljka i glumica???? Pa jos cuvena???????? ma ne…sve je ionako otislo u qurac!!!!!!!

  9. Šta je sve jadna morala da proguta, da bi stigla da odradi sve to sama, a nikoga da to ceni,cccccc…

  10. U Insajderu bi trebala da odglumi nadrndanu zenku u pocetnoj fazi klimaksa u Utisku nedelje zenku koja je u fazi zen klimaksa, pomirena sa svetom, a u Poligrafu tabletomana koji krizira. Ne znam da li je njen talenat toliki da pokrije takav spektar psihopatoloskih stanja.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix