nazad na vrh

10 razloga zašto Vučić nije raspisao vanredne izbore

vucic nije raspisao izbore

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Zato što mu je zabranila Angela… čuj mene mama Angelina, teta Angela!

 2. Само једна исправка: “зимус” значи прошле зиме, а “назиму” предстојеће. Први разлог звучи као “јуче ћу”.

 3. * Drug Vulin još nosi crnu uniformu..
  * Jer još ne zna koliko Šešelj treba da dobije glasova – 5 ili 10%
  * Zato što odbojkaši i košarkaši nisu osvojili medalju, pa ne može da se slika sa njima.
  * Zato što sve plavuše nisu postale članovi SNS.
  * Jer Sirijci još nisu dobili vaučere za zimovanje u Srbiji.
  * Nikako ne može da shvati zašto mu ne veuju, kada kaže, da će biti dobro kad se izgradi Beograd na vodi, a vrapci počnu da pevaju na Kalemgdanu, kao pre 500 godina.

 4. Зато што му је институт из Сремске Каменице, департман за хиромантију, тарот, гледање у шољу, животињске изнутрице и пасуљ препоручио да сачека да се данијел николић, његова десна рука и власник више десетина функција, главна улога у серији “диливири јунит” обучи преко ЊУЗ жене за гледање у шољу познатим личностима, “баци” поглед у шољу најпознатијег вучића међу непознатима, каже му шта је видео, па тек онда на изборе…

 5. Zato sto je primetio da mu je jos ostalo drzavne imovine koje moze da rasproda u ovom mandatu, a izbori su to – Ko zna??!!

 6. Zato što se boji da, ako se stvari na izborima zakomplikuju, Kosovo nikada neće postati nezavisno, čime bi Merkelovoj ozbiljno povredio osećanja.

 7. Broj 8. Poštuje AV kuma Željka a možda i podele dobit od Farme.

 8. zato sto nije siguran da ce na izborima dobiti 107% :)

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix