njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. okt. 2010

Nju(z) Ejdž horoskop 27.10. – 2.11.2010.

Ovan (21. mart – 19. april) Tvoj društveni krug će se znatno proširiti sledeće nedelje nakon što svaka devojka sa kojom budeš izašao izjavi da želi da budete prijatelji.

Bik (20. april – 20. maj) Iako počinješ da sumnjaš od svog tog prejedanja da imaš rupu u stomaku, zvezde te uveravaju da to nije rupa već samo nekoliko metara dugačka pantljičara.

Blizanci (21. maj – 20. jun) Visoki tamnoputi stranac će zavesti tvoje srce i voditi ljubav sa tobom ispod mesečine. Horoskop za žene blizance objavljujemo sledeće nedelje

Rak (21. jun – 22. jul) Prisustvo Neptuna u tvojoj drugoj kući je vrlo zabrinjavajuće, pogotovo što je prošlo nekoliko meseci od kad je Neptun poslednji put platio stanarinu.

Lav (23. jul – 22. avgust) 

Ti od svih najbolje znaš da ljubav ne dolazi sama od sebe. Za ljubav je potrebno puno rada, truda, strpljenja, nekoliko metara kanapa i maramica natopljena hloroformom.

Devica (23. avgust – 22. septembar) Tvoje grickanje noktiju sve više i više nervira sve tvoje ukućane, pogotovo što pre svakog grickanja moraš da skineš cipele i čarape.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar) Prisustvo Merkura, Venere i Neptuna u tvom znaku govori da si sazreo i postao vredan i odgovoran. Prisustvo praznih kutija pice, razbacanih video igrica i raštrkanih porno časopisa u tvom stanu govori nešto sasvim drugo.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar) Čitav tim astronoma, fizičara i istoričara će pokušati racionalnim argumentima i neoborivim materijalnim dokazima da te ubedi da je horoskop jedna velika budalaština. Nemoj da ih slušaš!

 

Strelac (22. novembar – 21. decembar) Ove nedelje ćeš se konačno suprotstaviti školskom siledžiji koji te je nemilosrdno kinjio i maltretirao od kad se upisao u školu pre mesec i po dana, te ćeš sa ponosom i bez straha moći da dočekaš svoju malu maturu sledeće godine.

Jarac (22. decembar – 19. januar) Sva šteta što je Međunarodno društvo astronoma nedavno ukinulo Plutonu status planete i preimenovalo ga u ’’patuljastu planetu’’ jer bi u tom slučaju ove nedelje osvojio milion dolara na lutriji. Ovako, ima da te zgazi kamion.

Vodolija (20. januar – 18. februar) Ove nedelje ćeš se probuditi u hladnom znoju nakon užasne noćne more u kojoj si sanjao da pripadaš religiji koja od tebe zahteva da prodaš svo bogatstvo što imaš i daš sav novac siromašnima.

Ribe (19. februar – 20. mart) Sa obzirom na to da je većini zvezda u Mlečnom putu potrebno više hiljada godina da njihova svetlost stigne do nas, sledeća nedelja će ti po svemu sudeći biti odlična nedelja za klesanje nove sekire, lov na bizone i istrebljivanje obližnjeg plemena neandertalaca.

 

Vaš astrolog: XIO, Diplomirani Astrolog, Mag, Mistik, Šaman i Šaban

 1. ivanhoe kaže:

  uzjebale su vam se slike, dodajte u CSS:

  img.alignleft { clear:left; }

 2. Mirko Kontić kaže:

  hahahahahaha

 3. cony kaže:

  Ribe su extra ovih dana :D

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *