njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. jul. 2010

EKSKLUZIVNO: Moca Vukotić u Partizanu!

Vukotić se pridružio mladima, Ilievu, Krstajiću i Radiši Iliću - Foto: Mondo.rs

BEOGRAD, 23.07.2010. (Njuz) – Koliko su čelnici Partizana ozbiljni u nameri da ponovo zaigraju u Ligi Šampiona govori i najnovija ekskluzivna informacija. Legenda crno-belih, nakon punih 26. godina zaigraće ponovo u dresu svog voljenog kluba. Momčilo Moca Vukotić rekorder u broju odigranih utakmica u „crno-belom“ dresu, sa ukupno 791 odigranih utakmica i 339 golova za Partizan, pomoćiće mladim snagama u još jednom pokušaju da prezime u Evropi.

Član Partizana je prvi put postao sa 12 godina, prošao je sve selekcije crno-belih i 1968. postao prvotimac, igrajući u navalnom triju i jedan od najistaknutijih fudbalera i najzaslužnijih članova ekipe. U dresu “crno-belih” tri puta je osvajao prvenstvo Jugoslavije: 1976, 1978. i 1983.

Recept koji je poslednjih godina doneo mnogo uspeha Crno belima, ponovo je primenjen na najbolji način. Posle Ljubinka Drulovića, Alberta Nađa, Mladena Krstajića, Saše Ilića, Ivice Ilijeva, Radiše Ilića i ostalih velikana koji su se prethodnih godina vratili u redove crno-belih, sa ciljem da svoj klub vrate na staze evropskih uspeha, sigurni smo da će i ovaj potez naići na oduševljenje Partizanove publike, koja je uvek imala poseban odnos sa Vukotićem.

Debi se očekuje već u narednu sredu kada Partizan na svom stadionu dočekuje najtrofejniji klub Finske – HJK Helsinki.

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *