Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. mar. 2023

Aca Bosanac u džepu starih farmerki našao pozorište

BEOGRAD, 23. mart 2023, (Njuz) – Poznati biznismen Aleksandar Kajmaković, poznat kao Aca Bosanac doživeo je prijatno iznenađenje pošto je u džepu starih pantalona pronašao pozorište na koje je odavno zaboravio.

– Hteo sam da iskoristim lepo vreme i malo sredim dvorište, pa sam zato obukao stare farmerke. U početku nisam ništa primećivao, ali ubrzo je nešto počelo da me žulja u zadnjem desnom džepu – priča Aleksandar. – Možete misliti koliko sam se obradovao kada sam iz njega izvukao jedno pozorište. Ko zna koliko dugo je tamo stajalo jer se stvarno više ne sećam kad sam ga stavio u džep – ispričao nam je on.

Ovaj poslovni čovek ne krije da ga je pronalaženje pozorišta silno obradovalo i ulepšalo dan.

– Svako se raduje kada u džepu pronađe neku stvar na koju je zaboravio ili je mislio da je odavno izgubljena. Potpuno je nebitno koliko ona vredi, jer su najčešće dovoljne sitnice da čoveku život učine lepšim i radosnijim. Koliko vidim, pozorište je u odličnom stanju, gotovo isto kao što ga pamtim iako je sigurno više puta oprano. Ovaj događaj me je inspirisao da pretražim staru garderobu i proverim da li sam još nešto zaturio – zaključio je Kajmaković.

Bojan Savić

  1. Tihi kaže:

    Marko bosanac u ns našao komplet svetlosnu signalizaciju,šta da vam pričam.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *