njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. jun. 2012

Acin pregled dana: Dva gola Bendtnera čiji teča živi u centralnoj Danskoj i nije video more

Danska- Portugal 2:3

U uzbudljivom meču u kojem je Portugal bio bolja ekipa postignuto je pet golova, a oba gola za Dansku postigao je Niklas Bendtner, prvi igrač koji je nosio roze kopačke u Premijer ligi, a ujedno i prvi danski reprezentativac sa tom laskavom titulom. Da pogledamo kako je tekao meč, vodeći gol za Portugal postigao je Pepe, koji zanimljivo je, nikoga nije povredio pre nego što je postigao gol. Drugi gol je postiga’ Postiga (malo sam se srpsko-hrvatski izrazio radi igre rečima, dragi čitaoci). Pre kraja prvog poluvremena, prednost je smanjio pomenuti Bendtner, koji ima teču koji živi u centralnom delu Danske i nikada nije video more.

Drugo poluvreme obeležio je golom, dva puta pomenuti Bendtner, koji je jednom imao devojku iz Bosne, ali su raskinuli jer joj nije redovovno odgovarao na SMS-ove. Tada se „zakuvalo“ na stadionu Lavov na čijoj izgradnji je radilo 2.415 radnika koji ukupno imaju 4.122 dece od toga je sedamnaestoro vanbračne. Ipak, Portugalci su došli do pobede golom Varele u poslednjim trenucima utakmice pred sam kraj meča u finišu drugog poluvremena.

Za kraj, Kristijano Ronaldo promašio je sjajnu priliku za Portugal i iskreno se nada da Leo Mesi nije gledao meč.

Nemačka – Holandija 2:1

U derbiju dana, Nemci su izvojevali pobedu nad Holanđanima, čije su šanse za opstanak na prvenstvu manje nego šanse da ja ne znam šta je u horoskopu tetka Marija Gomeza.

Upravo Gomez bio je junak pobede jer je postigao dva gola već u prvom poluvremenu i to oba na asistenciju Švajnštajgera, pa će samim tim ostati ubeleženo da je ovo prva pobeda Nemačke nad Holandijom u kojoj je plavokosi igrač asistirao tamnokosom kod oba gola. Ono što je evidentno je da Holanđani nisu igrali dobro, kruže priče da postoje svađe među njima, a ja sam iz pouzdanih izvora saznao da se Van Bomel posvađao sa selektorom Van Marvajkom, koji mu je inače tast, zato što ne mogu da se dogovore kuda će na letovanje Van Bomel i njegova supruga, odnosno ćerka selektora Van Marvajka.

Umesto da pojačaju tempo u drugom poluvremenu Holanđani su delovali još konfuznije a neki tvrde da je tome doprinela svađa na pauzi, kada je Snajder pogrešno izgovorio prezime Dirka Kujta/Kojta/Kajta/Kijta/Kauta/Kuta (dodati izgovor po želji), na šta je Dirk jako osetljiv pa su saigrači morali da ih razdvajaju. Jedino vredno pomena, bio je gol Robina van Persija koji je postigao gol kroz Badštuberove noge i kroz… gol.

Grupa „smrti“ kako su je nazivali pre početka prvenstva, svoj naziv nakon dva kola opravdala je samo za Holanđane dok su se Nemci već plasirali u sledeću rundu.

Aca Informacija

 1. tica kaže:

  “manje nego šanse da ja ne znam šta je u horoskopu tetka Marija Gomeza”

  Najbolje do sada!

  1. ehm kaže:

   pa sta je ona u horoskopu?

   Bas me interesuje, posto ne pratim fudbal preterano

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *