njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. jun. 2012

Acin pregled dana: Holanđanima je ovo prvi poraz još od prošle srede

Portugal – Holandija i Danska-Nemačka

Ja poznajem Nanijevu sestru od strica i provereno znam da je… izvinite molim vas, nisam znao da je izveštaj počeo. Okončana je i borba u grupi „B“ na EURO 2012, takozvanoj „grupi smrti“, iako ni ovaj put niko nije umro.

Vežite pojaseve, krećemo ponovo sa kombinovanim izveštajem trećeg kola. Nešto više od 600 sekundi bilo je potrebno da Van der Vart dovede u vođstvo reprezentaciju iz zemlje lala, klompi, vetrenjača, legalizovane… drugim rečima Holandiju.

Na stadionu u Lavovu osam minuta kasnije jedan Poljak postiže gol za Nemačku, u pitanju je Lukas Podolski. Pri ovim rezultatima dalje bi išle Nemačka i Portugal. Međutim Danska je ubrzo izjednačila preko Kron-Delija i time stavila sebe na mesto broj dva u grupi na neverovatnih 240 sekundi dok Kristijano Ronaldo nije postigao gol za Portugal i stavio svoj tim ispred Danske.

Mala napomena, da ste se kladili na Acinu i Njuzovu kvotu da Ronaldo menja frizuru na poluvremenu, na 1.000.000 uloženih evra zaradili biste 1.700.000 evra pa ako kojim slučajem jeste želimo svoj deo profita. No, vratimo se na mečeve na kojima je ubrzo usledilo poluvreme. Interesantno da na obe utakmice u prvom poluvremenu nije dodeljen niti jedan žuti karton, a to se poslednji put desilo u odlučujućem kolu druge malezijske lige – zapad, 2007. godine.

Holanđani su u nastavku napali Portugalce kako bi iščupali prve bodove na turniru, a Mario Gomez je i dalje nameštao frizuru nakon svakog duela u drugom meču ove grupe. U međuvremenu u velikoj želji Holanđani su dobili dva žuta kartona naspram nijednog za Portugalce.

A onda, gol odluke, Kristijano Ronaldo je sa promenjenom frizurom (još jednom vas podsećam, ako ste zaradili na naše kvote javite se redakciji Njuza) ponovo zatresao mrežu Holanđana, ovaj put na asistenciju Nanija sa kojim je jednom bio u striptiz baru u Portugalu i tom prilikom sreli su Ronaldovog teču pa je nastala neprijatna situacija.

Holanđani su tada klonuli, a Van der Vart je ponovo zatresao mrežu Portugala, tako što je pogodio stativu pa se ceo gol zatresao. Na drugom meču, Bender je golom u 80. minutu učvrstio Nemačku na poziciji broj jedan u grupi, te su oba meča završena rezultatom 2 prema 1 za ekipe koje su postigle više golova. Zanimljivo je još da je ovo Holanđanima prvi poraz još od prošle srede.

Dalje su prošli Nemci i Portugalci, treća je Danska, a veliki broj Srba u Holandiji uticao je na njihov fudbalski mentalitet, te su Holanđani prvi put u istoriji uspeli da vežu tri poraza na velikim takmičenjima i zauzmu poslednje mesto verovatno na celom prvenstvu a ne samo u svojoj grupi. Neki kažu, vraća im se sve zbog prečke Peđe Mijatovića 1998. u Francuskoj. Sportski pozdrav!

Aca Informacija

 1. Mile kaže:

  aco fegetu, prangijas ga na cr7 ! :)))

 2. delija_hn kaže:

  oba meča završena rezultatom 2 prema 1 za ekipe koje su postigle više golova. Zanimljivo je još da je ovo Holanđanima prvi poraz još od prošle srede.

  xaxaxa aco kraljino :)))

 3. Miloš kaže:

  PUN POGODAK: u odlučujućem kolu druge malezijske lige – zapad, 2007. godine

 4. mIKI kaže:

  No, vratimo se na mečeve na kojima je ubrzo usledilo poluvreme… haha

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *