njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. jun. 2012

Acin pregled dana: Ronaldovom frizeru laknulo jer ne mora da smišlja nove frizure

Španija-Portugal

Ponovo uzbuđenje, ponovo drama i borba jednakog intenziteta kao borba 300 Spartanaca protiv Persije, ili 300 penzionera za rasad japanske trešnje. Na kraju, srećni dobitnik borbe za Pirinejsko poluostrvo je reprezentacija Španije.

U meču koji je trajao 120 minuta bilo je varnica i kartona, bilo je psovki i uzdaha ali se mreže nisu tresle za razliku od navijača koji su se sve do kraja tresli kao drvo pomenute trešnje u rukama pomenutih penzionera.

Osvrnimo se na aktere prvog polufinala na EURO 2012. Najbolju šansu na meču propustio je Andres Inijesta koji je kao dečak uzeo autogram od Fernanda Jera, bivše perjanice Real Madrida, zbog čega ga je njegov otac silno kritikovao a pomenuti autogram bacio u šporet marke „Smederevac“ koji je nabavio od prijatelja iz tadašnje Jugoslavije.

No vratimo se na meč, u ekipi Španije nije bilo više pojedinaca koji su uspeli da se nametnu igrom ali jeste uspeo Ćavi Alonso i to prekršajima.

Sa druge strane, u ekipi Portugala najbolje je funkcionisala odbrana, pre svih golman Rui Patrisio koji je svoj tim spasio nekoliko puta tokom meča. Interesantno da je jednom spasio i psa lutalicu iz nabujalog potoka sa 12 godina ali kada ga je doveo kući majka mu nije dopustila da tog psa zadrži i tada se, iako sam istraživao i dao sve od sebe, tom psu gubi svaki trag.

Nakon dva časa igre i četiri zaustavna vremena došlo se do penala. U penal seriji bolji su bili Španci, a možda ključni penal za Španiju postigao je Serhio Ramos i to baš dan pre nego što će biti objavljeno ko čini domaću vladu. Zanimljivo.

Španci se raduju jer su u finalu, Kristijano Ronaldo je tužan zbog eliminacije ali mu je frizer presrećan jer ne može više da smišlja nove frizure. EURO 2012 se bliži vrhuncu.

Aca Informacija

  1. зоран kaže:

    Фризер би могао у доколици
    да прописти кроз шаке и
    провуче кроз маказе
    Ацину фризуру ….. (SER)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *