njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. jun. 2012

Acin pregled dana: Tvorci Super Marija najavili da će u sledećoj verziji igrice on biti tamnoput sa čirokanom

Italija – Nemačka 2:1

Nakon ne tako interesantnog prvog polufinala, drugo polufinale opravdalo je poverenje ljubitelja fudbala, doduše ne i onih iz Nemačke. Italijani su sjajnom igrom prošli u finale Evropskog prvenstva.

Meč je obeležio fenomenalni Mario Baloteli kojeg često nazivaju i Super Mario, pa tvorci ove legendardne video igre razmišljaju da od sledeće verzije taj imaginarni lik bude tamnoput i da nosi čiroki frizuru.

Zanimljivo da je Baloteli upravo kao dečak, često igrao tu video igru, međutim nikada je nije prešao za razliku od njegovog komšije koji ju je prešao dva puta, jednom čak sa delimično pokvarenim džojstikom. Super Mario je postigao dva gola za Italiju, jedan glavom i jedan ubitačnom desnicom i sa dva gola prednosti otišlo se na poluvreme.

Nemci su, shvativši da nemaju šta da izgube, krenuli ofanzivno i pojačali napad. Međutim, oslabljenu odbranu počeli su da eksploatišu Italijani koji su ređali šanse jednu za drugom kao drvoseča kubik drva.

Na drugoj strani napadali su Nemci, sjajne šanse propustili su Lam, Kros i Humels, a zanimljivo je da sva trojica imaju brata od tetke čije ime počinje na slovo „S“. Jednom prilikom su baš njih trojica uz Mesuta Ozila isprobavali Ozilov „Ferari“ na stazi Nirburngring a najbolje vreme sa pomenutim automobilom ostvario je Ralf Šumaher, koji se slučajno našao na stazi u to vreme.

Sam kraj meča obeležio je upravo Ozil koji je realizovao penal u zaustavnom vremenu međutim to nije bilo dovoljno, pa se čak i Nojer pridružio saigračima u poslednjih par napada ali nije uspeo da postane prvi golman u crvenoj opremi koji će postići gol protiv kolege Bufona, na terenu u Varšavi na kojem je trava viša nego prosečna na EURO 2012.

Očekuje nas finale Španija-Italija a zanimljivo je da su ove dve reprezentacije odigrale prve mečeve na EURO 2012 upravo jedna protiv druge. Sa druge strane, Nemci ponovo poraženi napuštaju Poljsku.

Aca Informacija

  1. Izumi kaže:

    “Nemci ponovo poraženi napuštaju Poljsku.”

    surovo :D

  2. Lola kaže:

    A nikako da se osvrnete na “napade po bokovim” i “zadnju liniju” i kada je igrač na terenu “ne samo kvalitetom pa pomogne već i brojčano” .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *