nazad na vrh

Adidas ponudio Miši Vaciću da nosi neki drugi brend papuča

HERCOGENAURAH, 26. januar 2020, (Njuz) – Poznati nemački proizvođač sportske opreme Adidas ponudio je Miši Vaciću da nosi neki drugi brend papuča. Direktor Adidasa Kasper Resterd u izjavi za Njuz potvrdio je da je ova kompanija spremna da obezbedi lideru Srpske desnice papuče bilo kog drugog proizvođača.

– Kontaktirali smo Mišu Vacića jer imamo veliku želju da papuče koje proizvodimo više nikada ne vidimo ni na jednom delu njegovog tela. Cenimo to što se odlučio za naš brend, ali smo spremni da mu ponudimo koje god papuče poželi, pod uslovom da naše papuče više nikada ne budu ne samo na njegovim rukama, već ni na nogama – rekao je Resterd.

– Miša bi, ukoliko prihvati našu ponudu, mogao mnogo da nam pomogne u trci na tržištu i zbog toga nećemo žaliti novac za kupovinu papuča direktnih konkurenata. Naš cilj je da se što pre dogovorimo jer ne smemo ni da zamislimo kako bi se na naš brend odrazilo da Miša celo leto provede sa Adidas papučama na rukama – izjavio je direktor renomiranog proizvođača sportske opreme.

Na molbu da prokomentariše ponudu Adidasa Miša Vacić je kratko odgovorio da nije dobro razumen kako treba da bude obuven.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ko zna , mozda mu papuce napravi i neka cementara…??

  2. Adidas propušta jedinstvenu priliku da udvostruči prodaju, a da ne mora da pridobije nijednog novog kupca. Samo da prihvati trend, da oni koji imaju papuče za noge, dokupe i par za ruke. Čudno kako Adidas u Miši nije video potencijal koji su primetili neki drugi u Srbiji!

  3. Tip je radioaktivno đubre, smrdi i zrači glupošću ko i uzor mu Šešelj.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix