Freepik
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

16. jul. 2023

Air Serbia pokreće firmu za autoprevoz Road Serbia

BEOGRAD, 16. Jul 2023, (Njuz) – Kompanija Air Serbia je saopštila da zbog sve većeg broja otkazanih letova pokreće firmu za autobuski prevoz putnika pod nazivom Road Serbia.

Kako saznajemo, iz Air Serbie poručuju da su letovi ionako precenjeni i da se autobusima “sasvim fino može doći gde ste naumili”.

“Dok putnici dođu prvo do aerodroma, gde moraju da budu dva-tri sata ranije zbog čekiranja, pa dok po sletanju sačekaju prtljag i prođu pasošku kontrolu, pa pronađu prevoz od aerodroma do grada, to je, složićete se, dosta vremena”, izjavio je naš izvor iz Air Serbia koji je tražio da ostane anoniman.

On napominje da ća Road Serbia pokrenuti linije i do Budimpešte, Temišvara i Tuzle.

“Svi ovi gradovi imaju aerodrome, sa kojih iz nekih neobjašnjivih razloga avioni uglavnom poleću na vreme, tako da će putnici našim autobusima stići na vreme”, kaže naš sagovornik i napominje da će svi putnici moći da vreme tokom puta provedu u gledanju serijala Žikina dinastija, kao i da će im ljubazno osoblje pre polaska pokazati gde su najbliži izlazi i šta da rade u slučaju da se zapali guma.

Redakcija

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *