nazad na vrh

Air Serbia predstavila jeftine karte za putnike koji planiraju da putuju samo u gaćama

airplane interior

BEOGRAD, 21. maj 2018, (Njuz) – Avio kompanija Air Serbia predstavila je danas veoma povoljne karte za deset destinacija, za svoje putnike koji planiraju da na ovaj put krenu samo u gaćama, bez ikakve garderobe ili prtljaga, saznaje Njuz.

Među gradovima se nalazi i Berlin, koji svi zainteresovani mogu da posete za neverovatnih 47 evra.

– Ova cena se naravno odnosi samo na putnike koji će ići u gaćama, dok u rukama smeju samo da nose novčanik i pasoš. Ukoliko osim gaća planiraju da obuku i majicu, to se doplaćuje još deset evra na licu mesta. Ako žele i pantalone, to je još 15 evra, majica na duge rukave je još 12 evra, jakna 17, a ako uz ovo žele da nose i manju torbu, popularnu pederušu, taj luksuz će ih koštati još 31 evro. Treba napomenuti da se ranac naplaćuje još 42 evra, a veća torba između 50 i 65 evra. Naravno, hrana i piće nisu uračunati u cenu, ali se mogu uzeti u samom avionu po cenama koje iste kao na nekim svetski popularnim destinacijama – navode u Air Serbia-i.

Iz ove avio kompanije naglašavaju da se je za sve pripadnice lepšeg pola u ovu cenu uključeno i nošenje brushaltera.

– Iako je postojala ideja da se brushalter naplaćuje još pet evra, od toga smo odustali, jer želimo da pokažemo da smo konkurentni na svetskom tržištu – kažu u Air Serbia-i.

Marko Dražić

  1. Pošto sam već kupio kartu, molim vas da se raspitate da li pravilo tek stupa na snagu ili će biti retroaktivno?

  2. Koliko košta bez gaća?

  3. super ponuda, s njom se ne morem jopet zajebat i unjet, pardoniram pokušati umjeti čakiju u avion, jtžm, kad pandura srčka nije strefila

  4. Ovo je verovatno cenovnik za pripadnike dijaspore nakon posete Matici ? Ko zna kakav je cenovnik za potencijalne investitore u nas sex-turizam…?!

  5. AirSerbia posebno napominje da ti putnici nece morati da se izuvaju kod sigurnosnih provera, kao i da ce ukrcavanje i iskrcavanje biti mnogo brze i komfornije.

  6. Е па кад купиш карту српске авиокомпаније, преостаје ти једино путовање у гаћама! 😂😂

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix