njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

25. mar. 2015

Akteri tuče na liniji 40 dobili posao u komunalnoj policiji

...

BEOGRAD, 25. mart 2015, (Njuz) – Načelnik Komunalne policije u Beogradu Nikola Ristić saopštio je danas da su akteri tuče koja je jutros izbila u trolejbusu na liniji 40 primljeni u Komunalnu policiju.

Ristić je istakao da su oni svojim ponašanjem u gradskom prevozu potvrdili da poseduju sve osobine i sposobnosti neophodne za to radno mesto.

– Beograd kao milionski grad ima potrebu za većim brojem komunalnih policajaca. Ja sam o tom problemu više puta pričao tokom poslednjih nekoliko dana, ali to ne znači da možemo da primimo svakog u službu. Potrebni su nam baš ovakvi ljudi, komunalni policajci poput ovih momaka koji su spremni da pravovremeno reaguju u situacijama kada se nađu oči u oči sa korisnicima gradskog prevoza – ispričao je Ristić.

– Reagovao sam odmah nakon što sam pročitao vest o tuči u trolejbusu broj 40 i tražio sam da se što pre utvrdi identitet svih aktera tuče kako bi im ponudili stalni radni odnos. Na tu odluku je dosta uticalo i to što momcima koje smo danas zaposlili nije potrebna tromesečna obuka jer su pokazali da su već spremni za rad na terenu – rekao je načelnik Komunalne policije.

Ristić je napomenuo da ga posebno raduje činjenica da je svakodnevno ponašanje naših građana takvo da je očigledno da za posao u Komunalnoj policiji postoji ogromno interesovanje.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  A tuca je nastala oko toga ko ce prvi od njih da validira kartu.

  1. Mirjana kaže:

   Kreativni neki ljudi, dokaz da dobar performans može da zameni CV

  2. Ja sam kaže:

   Sutrasnje vesti:
   -Otpusteni profesor nudi svoje telo za batinjanje po autobusima-500 evra po poluobrtu.
   -Otac naterao nezaposlene sinove da ga pretuku u Dvojci.

  3. Monika kaže:

   Ko će prvi da oroši Maju!

 2. zoran kaže:

  Прича се да да су она двојица што су давила несрећника пре неки дан у ствари полагала стручни ( државни ) испит, али нису положила – нису користили кесу…

  1. Ja sam kaže:

   Pa ti ni ministri vojni ne mogu bit, a kamo li ministri policije.

   1. zoran kaže:

    …наравно да не могу бити, не могу бити ни министри здравља – ни хеликоптер нису користили…

 3. ariela kaže:

  Eto ovo je primer da posla ima ko hoće da radi!…evo ljudi će biti zaposleni jer su se dobro predstavili…i u parove su usli anonimusi bez nade pa gledajte ih sad…karijera kakvoj se nisu nadali. ..tako ja predlažem da svoje talente pokažete što pre i bilo gdejer nništa nije blam više. ..opustite se…

 4. Teoretičar zavere kaže:

  U vezi ovog zaposlenja 40 osoba u komunalnoj policiji, desio se i suprotan slučaj. Više komunalnih policajaca je dobilo otkaze jer su zatajili na poslu i pri tome prekršili pravilnik. O čemu se radi? Jedan broj komnalnih policajaca je prijavljen jer je primećeno da su bili izuzetno ljubazni prema nekom strancu koji se raspitivao za neki muzej. Drugi polcajac je uhvaćen in flagranti kako je pomagao nekoj starici da pređe ulicu i to na zeleno svetlo. Dva komunalna policajca su izazvala veliko interesovanje jer su se pojavila u u lici Strahinjića bana i to u subotu uveče i opominjali vozače koji su se nepropisno parkirali. Time su potpisali svoj sopstveni otkaz. Nadam se da ovi novi neće praviti takve greške.

 5. iva kaže:

  Pa ridže mogu da skautuju te talente u prevozu. Ko ih kvalitetno udari u bubreg – odma na intervju.

  1. zoran kaže:

   …ударац у међуножје – уговор на три месеца, па продужење…

 6. pao na glavu kaže:

  Pa to samo kod nas ima,da komunalci svaki dan izlazu svoje zivote opasnosti,da ih obesni penzosi i zene sto se vracaju sa pijace ugrozavaju,pod hitno doneti zakon o nosenju i upotrebi vatrenog oruzja kao obavezu za komunalce,a za pocetak neka pocnu da nose nozeve.Smatram da bi se na taj nacin smanjio broj napada na k.policajce i povecala bi se bezbednost istih od strane obesnih gradjana….

 7. Monika kaže:

  Ne znam zašto tući ljude bez karte, kad su realno – veće budale s kartom. Plaćamo poniženje!

 8. Александар Хејтер kaže:

  Тако је, потребни су професионалци за овај посао, а не онај мекушац који је само уврнуо руку оној жени која га је напала невалидираном картом.

 9. van srbije kaže:

  Neverovatno, cak ste uspeli da stavite sliku prve bebe, razocaranje je to sto ste napisali , vrlo neprofesionalno I glupo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *