nazad na vrh

Aktivisti SNS će ići od vrata do vrata kako bi sve građane obavestili da zbog poplava otkazuju predizborne aktivnosti

Aktivisti žele lično da prenesu građanima poruku o obustavljanju kampanje

BEOGRAD, 11. mart 2016, (Njuz) – Srpska napredna stranka, na predlog predsednika Aleksandra Vučića, donela je odluku da zbog poplava otkaže sve mitinge i predizborne stranačke radnje. Iz stranke napominju da će u narednih mesec i po dana obići sve građane Srbije kako bi im lično preneli poruku da zbog vanredne situacije otkazuju sve predizborne aktivnosti.

Šef odborničke grupe SNS Zoran Babić kaže “kako bi bilo licemerno da se tokom poplava vodi predizborna kampanja”.

– Poslednja stvar koju u ovoj situaciji građani žele da vide na vratima su stranački aktivisti koji im pričaju o programu stranke. Zato će aktivisti Srpske napredne stranke obići svakog građanina Srbije, od vrata do vrata, kako bi im lično objasnili zašto tokom ovog teškog perioda po njih, SNS ne želi da učestvuje u predizbornim aktivnostima – objasnio je Zoran Babić.

– Umesto priče o Vučiću i programu SNS, odlučili smo da građanima prenesemo poruku o tome kako sadašnja vlast na čelu sa Aleksandrom Vučićem radi sve što je u njenoj moći da pomogne ugroženim građanima čija su domaćinstva poplavljena ili im preti plavljenje. Premijer je stalno na terenu i on takođe prenosi poruku solidarnosti sa meštanima, kojima nije bitno ko je iz koje stranke, dokle god može da im pomogne – rekao je šef odborničke grupe SNS.

Babić je otkrio da u SNS razmišljaju da, ukoliko se vanredna situacija nastavi, odlože izbore za još koji mesec kako bi njihovi aktivisti imali dovoljno vremena da još jednom obiđu sve građane, uvere se da su dobro i prenesu im poruku da će ih posetiti, čim prođe vanredna situacija.

Miroslav Vujović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Dusice!
  Vidi se da je humanost ono sto pokrece naprednjake. Sa njima i poplave dobijaju novi smisao.
  Sirom cu im otvoriti vrata i baciti sa spratu u prizemlje, u nabujalu reku.

 2. A usput će deliti i velike lizalice u obliku vesla, sa SNS logoom stilizovanim u hipnotičku šaru, koje gradjanstvo može posisati posle poplava.

 3. Upravo je obrnuto. Oni idu od vrata do vrata da objasne gradjanima da su u naredne dve godine mirni i da nece biti novih poplava. ,, Za ubedjivanje” je svaki od njih uzeo po kamen iz nasipa i zbog toga je i doslo do poplava!

 4. Tužiti će ih jehovi svedoci jer su pokrali patent,intelektualnu svojinu.

 5. Како ће ниво СНС активиста достићи критичну тачку, позивају се грађани да начине заштитни бедем испред врата – какав бул теријер, напуљски мастиф, изгладнели вучјак или дога, шар планинац отхрањен на залуталим туристима и планинарима, шта год…

 6. E tako se na pravi način brine za Srbiju. Bravo!

 7. Porfirio Rubirosa Ariza (January 22, 1909 – July 5, 1965) was a Dominican diplomat, racing car driver and polo player. He was an adherent of the dictator Rafael Trujillo, and was also rumored to be a political assassin under his regime. Rubirosa made his mark as an international playboy for his jet setting lifestyle and his legendary sexual prowess with women…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix