njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

17. nov. 2013

Aleksandar Antić glavni kandidat SPS-a za prepuštanje mesta gradonačelnika Beograda Nebojši Stefanoviću

Antić se neće odreći mesta ministra ako pobedi na izborima za gradonačelnika Beograda, poručuju iz SPS-a/FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 17. novembar 2013, (Njuz) – Kandidat SPS-a za prepuštanje mesta gradonačelnika Beograda SNS-u biće Aleksandar Antić, potvrđeno je Njuzu iz vrha te stranke. Obrazlažući kandidaturu Antića, funkcioner beogradskog odbora SPS-a Nikola Nikodijević rekao je da je to najlogičnije rešenje.

– Prema koalicionom dogovoru koji imamo sa SNS, mesto gradonačelnika pripada njima, pa bi Antić čak i u slučaju pobede svoje mesto prepustio Nebojši Stefanoviću, od koga zasigurno ima veće šanse kod Beograđana – naglašava Nikodijević.

On je dodao da će Antić tokom kampanje obavljati ulogu ministra, a da će se nakon izbora svakako odlučiti da nastavi sa radom u kabinetu u Nemanjinoj.

– Iskreno, ni mi u SPS-u ne očekujemo apsolutnu pobedu na izborima u Beogradu, a čak i da pobedimo, pitam ja vas ko bi se u Srbiji odrekao ministarske funkcije osim Mlađana Dinkića? – zapitao se Nikodijević.

Ministar Antić je do izbora na mesto ministra bio desna ruka doskorašnjeg gradonačelnika Dragana Đilasa, koji će se takođe kandidovati za isto mesto. Na pitanje koliko je realno očekivati da Đilas u slučaju pobede prepusti gradonačelničko mesto Stefanoviću, Nikodijević je rekao da je to nerealno očekivati, ali da ipak postoje izvesne šanse.

Uroš Bogdanović

 1. Milford kaže:

  Oce li neko da mi u dve recenice preprica ovu vest. Sto je vise citam sve manje znam sta je gospodin Bogdanovic hteo da kaze. Ministar Antic hoce da bude i gradonacelnik u isto vreme? Ispravite me ako gresim. Pa sta ima veze, ako je bio dobar ministar bice dobar i kao gradonacelnik. Ako nije dobar ministar smenite ga i postavite za gradonacelnika nekog drugog. Kraj price.
  Nemojte zbunjivati vise ljude sa ovako konfuznim vestima.

  1. vlada kaže:

   Ne moze da se preprica u dve recenice. Treba prvo da odes da ti urade psihijatrijsko vestacenje i daju dijagnozu. A to traje…

   1. Milford kaže:

    Od kada smo mi na ti gospodine iz vlade?

 2. Ivona kaže:

  Došla sam u fazu kad već posle čitanja naslova vrištim od smeha!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *