nazad na vrh

Aleksandar II Karađorđević: Da li ovo značilo da ja sada kralj?

Poštovano podanici,

Moram da vama priznam da sa velikim interestom sam pratilo dešavanja okolo slučaja ženerala Dragoljub Mihailović. To je za mene vrlo zanimljivo! Na samom kraju ja ipak moram kazati iskrenost: nisam sasvim uhvatio konačna poanta – Da li ovo sada značilo da ja vaš kralj? Ako jeste, to bi bilo baš super. To bi bilo poštovanje!

Ja dugo čekam ovde, pitam se kada ja konačno kralj i zašto ne odmah? Šta ima problem? Možda je Dragoljub bio problem, mislim ja. Sada više nije i ja mogu vladam. Valjda ok shvatio, ne? Mene moja žena kaže stalno hoće bude kraljica, neće bude samo gospođa Katarina. Well, iskreno, ni ja više neću budem gospodin! Boring!

Ja volim Srbiju, ali ona vrlo complicated. Ima partisans, ima četniks, a nema kralj. Zašto samo kralj nema? Kralj po mojem mišljenjima najbitniji i najpoštovanje! Sve bude vrlo prosto kada imaš kralj.

And so, nadala se da ovo sada što sudija kaže o Dragoljubu konačno odluka i da nema više nazad, ili kako narod kaže “mic po mic” i “taknuta maknuta”.

Sretno svi a mene i Katarina budemo super vladari i no problem! Bez kralja, no good!

Vaš, A. II K.

 1. Карађорђевићи поносни, на шта Вам је лоза племенита спала…
  Опленац се стиди овог полиглоте…
  Сјајан текст као и увек – есперанто који овај полиглота користи као матерњи језик,
  у танчине препознат и написан…

  • Ево једне праве “њузнетовске” вести у смирај 15. маја – Икеа добила дозволу! – ал’ за билборд!!!
   Још ако им исти покисне, па се осушио на сунцу, платиће таксе за наводњавање и одводњавање билборда…

  • Шета ту имала протиф Гарађорчевиђи, ја мене не мислио такво…

 2. Ja razumeo:
  ,,ako buds kraj,
  to konacno KRAJ”

 3. Koji ste vi jadnici. Naravno da Srbija treba da bude kraljevina, naravno da ovaj covek treba da bude KRALJ. Sta bi vi? Bolji vam je Vucic ili poliglota Toma, Kandicka i ostali hm?

  • Ti si lud covek 100 posto!!!

  • Ја јесам за монархију у свом изворном и часном облику каква је постојала пре тзв. грађанске револуције у Француској која је довела до владавине буржоаске малограђанштине, али ставити круну на главу, жезло у руку овом господину – не могу се сложити…

  • A zašto treba ovaj čovek da bude kralj? Čime je pa on zaslužio da bude kralj? Jede, sere i piša ko i mi ostali. Malo više greši u spelling, i to je ono što po čemu se razlikujemo. Jedino ako ne prdi uopšte, onda nek bude kralj.

 4. Nou “prestolonasledniče”, Vi pogrešno razumeli, to je bio (što se tamo kod Vas kaže) samo karneval (srbske zajebancije) Ne poznajete Vi Srbe.

 5. Ja se slagala sa njegova želja da bude kralj na Srbija! Ja dugo živela u Engleska i dobro razumi srpski, skoro kao naš budući kralj. Ja ne znati zašto se ljudi smeju kada čuju on kako govori vaša jezik! Vaša jezik lep i velika milina je kada slušati prestolonaslednik kako govori sa srpski jezik! Sa ovakav kralj Srbija bude postala skoro normalna zemlja kao što normalni Danska, Švedska, Holandija i druge zemlje gde ima kralj. Da nama neka živi njegovo veličanstvo Aleksandar Karađorđević sa njegova žena zajedno!

 6. Haug beli brat.
  Mi dugo bili crvenokošci i živeli u rezervat. Nakon što strašna žutica uništila naš narod, pre početka vremena, u narodu se pojavio Kralj sa usne, koji je oterao žuticu i izveo nas iz prezervat. Kralj sa sobom doveo Medved Đuka iz plemena Obrva i Pudlica koja Slini. Kralj doveo vodu u rezervat. Kralj nahranio gladne. Kralj kaznio grešnike. Kralj zna sve. Kralj ima više žene. Vi nemate ništa, ni usne, ni medveda, ni padež. Vi imate samo Vuka koji se Draška i Šešeljetua. Tako da Vas lepo molim, da se vratite odakle ste došli, i pustite nas da sami četujemo…

 7. Kralj… nauci NAS jezik !!!
  Kako da te razumem kad pricas na Engl. a ja razumem Rus. ?! A?
  Nama ne treba niko… KRALJ to je NAROD !!! Zasluzi !!!

 8. A od Tome-pride lude, više komada!

 9. Može da postane kralj kada završi kurs srpskog jezika kod kineskog ambasadora!

 10. E zakasnio si, imamo mi kraljicu, samo da je udamo za Putina ili onog Merkela.
  Ko prvi dodje. Ali uslov je da se prvo Merkel prekrsti u pravoslavca.
  Odmah posle toga krecemo stvarajem pravoslavne carevine Srba, Bugara, Makedonaca i Grka.
  Za caricu i otadzbinu, zivela dinastija Vucic

 11. Из твојих уста у Божије уши. Ми још увек чекамо престолонаследника.

 12. Не, то не значи да си ти краљ, већ да гугл преводилац још увек не шљака на задовољавајућем нивоу.

 13. Neznam zasto se pa sada ovaj javlja 1 Ocigledno da su mu se apetiti povecali ! Obrenovici su ipak posteniji ! Sto se tice Karadjordjevica , vise puta ste ostavljali svoj narod na milost i nemilost !!!

 14. Ma kakav kralj, car bre car. Dajemo ti Tominu imovinu i osnuj carevinu.

 15. Ne kazu za sve lose u novinarstvo da je to njuz!!!

 16. Ti moze biti nasa kralj , ali zadnjih godina kraljevi nisu popularni . Sad demokratija a narod vise voleti dvorske lude i za njih glasti . Mnogo su im zivoti zanimljiviji sa njima .

 17. Moze budes Kralj why not?..Problem je sto imas mnogo vise dvorskih luda od normalnih podanika…

 18. ЖИВЕО КРАЉ АЛЕКСАНДАР II КАРАЂОРЂЕВИЋ!

 19. ZIVEO KRALJ !!!

 20. Ja mislio da pita zato sto je umro BB King.

 21. A Sto on da bude kralj, ste ne bih recimo bio ja? Hocu I ja da me drugi sluze I besplatno zadovoljavaju I da mi bude lepo !

 22. A dal’ ti spreman da ti u telefisiski penos neko “vikne”: Aleksandre pederu !?

 23. Fenomenalan tekst! Bravo! Citacu ga kad kad god mi bude tesko, da se oraspolozim :)

 24. Aleksandar II Ibi

 25. Krlj.
  Nažalost pretolonaslednik govori srpski na Brozovom nivou…samo što kod Broza to nikome (bar ne javno) nije smetalo, a i on je valjda bio neki kralj. Evo i danas ima tolike idolopoklonike.

 26. Nagradno pitanje: zašto mi, srpsko-gradjansko-dvorske lude, nosimo troroge kape? Sveto trorogo trojstvo: prvi rog Predsednik, drugi rog Premijer, treći rog Prestolonaslednik… pa ispod kape: fašizam, nacionalizam, primitivizam… pa ispod: zločin, religija, kapital, pa ispod: uštva, ispod uštve gad, ispod gada djubre, u djubru vaška… I da skratim; u izmetu vaške: MI, biračko telo!

 27. Bez Kralja ne valja!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix