nazad na vrh

Aleksandar Vučić tvrdi da nikada nije bio Aleksandar Vučić

BEOGRAD/ ZAGREB, 15. februar 2018, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić porekao je da je ikada bio Aleksandar Vučić, za šta su ga prethodnih nedelja optuživali hrvatski mediji.

Pored navoda da će Hrvatsku posetiti Aleksandar Vučić, tamošnji mediji su navodili da je četnik, da je svojevremeno održao “zapaljiv“ govor u Glini, te da je kao generalni sekretar SRS-a zagovarao “Veliku Srbiju“, što je Aleksandar Vučić sve demantovao.

– Ja Vučić nikad nisam bio, a još manje Aleksandar – izjavio je Aleksandar Vučić i dodao “da je u pitanju samo koordinisan napad neradnika i nekih faktora iz inostranstva kojima smeta jak predsednik Srbije”.

– Takođe, taj Aleksandar Vučić o kojem oni pišu nikada nije upoznao Vojvode Vojislava Šešelja i Tomislava Nikolića, ne ume da računa proporcije tipa 100:1, ne razume se u postavljanje tabli sa imenima ulica i nikada se nije napio nekim povodom, dodao je Aleksandar Vučić.

– Onima koji do podne ispijaju pivo i kapućino poručujem da su razotkriveni u svojim lažima jer je poznato da u Srbiji nikada nije postojalo Ministarstvo informisanja, generalni sekretari u strankama, pa čak ni noćno kupanje u hali “Pinki” – napomenuo je Vučić.

Da Aleksandar Vučić nikada nije bio Aleksandar Vučić potvrdili su i doajeni srpske političke scene Rasim Ljajić i Čedomir Jovanović.

Goran V​ojteški

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Pa niko u zemlji Srbiji nije glasao za NJega!

  2. Dvaput ništa jednako je ništa, crva nije ni bilo.

  3. Sto jes jes,jeo g…a SPS,tih davnih godina..!.Ovaj mladic je bio u omiljenoj opoziciji,sad malo s..e,ali to je deo politike,kao sahovske igre,sto i pise ,u bukvaru saha-sahovnici…Uostalom,i barunica Grabar, je zauzela stav : Kak je lijep…!!!

  4. Ne znam ko vam je taj gospodin Hajd – izjavio je dr Džekil. Što se mene tiče može da ubije i sto za jednog usred bela dana, ja ću opet dobiti izbore – zaključio je dr Džekil.

  5. Bicete izleceni kada pocnete da verujete, ne primecujete ili vam je sve jedno.

  6. Masoni u Srbiji i Hrvatskoj ujedinite se !

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix