njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. aug. 2012

Alisa Marić se setila šta je mogla da odgovori Oliveri Kovačević

Ministarka je svega 5 sati i 25 minuta nakon emisije smislila sasvim dobar odgovor na brojna pitanja

BEOGRAD, 15. avgust 2012, (Njuz) – Nepunih šest sati nakon što joj je Olivera Kovačević postavila pitanje o tome čije su u stvari srpske medalje, ministarka za sport  i omladinu Alisa Marić, konačno se setila šta je mogla da odgovori.

Ministarki Marić je dobar i logičan odgovor na ispitivanje Olivere Kovačević pao na pamet nekoliko sati kasnije, kada se malo razbudila i dok je kod kuće zalivala petunije, svega 5 sati i 25 minuta nakon što je napustila studio jutarnjeg programa RTS-a.

“Pa da, sasvim logično, to je baš dobar odgovor”, pomislila je ministarka dok je vraćala saksiju na mesto. “To zvuči u isto vreme i sasvim razumno, i nije izbegavanje odgovora. Da, definitivno je to trebalo da odgovorim”, zaključila je ministarka u sebi, saznaje Njuz.

Marićeva je, nakon što je popila još jednu kafu kako bi malo došla sebi zaključila kako nije uspela da iskoristi nijedan od pripremljenih odgovora o tome kako su Milica, Ivana, Andrija i vaterpolisti ponos Srbije. Odgovori o tome “kako je ovo veliki uspeh jer smo mi ipak mala zemlja”, kao i o tome kako će “država još više pomoći sportiste za narednu Olimpijadu”, takođe su ostali neiskorišćeni.

Olivera Kovačević je u izjavi za Njuz rekla da pitanja možda i nisu bila prikladna za jutarnji termin gde gledaoci očekuju lakše teme, ali da ona u tom trenutku nije bila svesna da je jutro, jer je zbog “toga što već nedeljama boravi u zatvorenom studiju izgubila pojam o vremenu”.

Voditeljka je takođe izjavila da će probati da u narednom Jutarnjem programu bude malo blaža prema sedmogodišnjem violinisti Andriji Đorđeviću i da će još jednom razmisliti da li da mu na početku emisije postavi pitanje da li on smatra da je u nepravednoj prednosti u odnosu na svoje vršnjake jer je rođen početkom godine.

Viktor Marković

 1. TR kaže:

  pokidano

 2. dragan kaže:

  Dobro se pripremis, pozoves gosta, ne najavis mu temu i onda bezobrazno dominiras u emisiji.

  1. kuku todore kaže:

   ma nju inspirise borko stefanovic i izlasci na splav MALEVIL u Munze, hrana puna vitamina, tu je i borko dobio inspiraciju za diplomatske manevre,a i nije prvi put da je nepristojna prema gostima, nekima se svidja takvo ponasanje voditelja ali neki pvracaju ili menjaju kanal , to su oni bez piplmetra.

  2. Seljancica kaže:

   Kako nije najavila temu?
   Milsite da ministarki sporta koja dolazi u emisjiu o olimpijskim medaljama treba da najaviti da će će je pitati o medaljama? :D

 3. Diktator kaže:

  GospoDŽa ministarka…

 4. ariela kaže:

  “Pravih se reci uvek kasno setim…odgovor znam kad ostanem saaaaaam”

 5. snezana kaže:

  I Zika je obecao da ce biti blazi prema najmladjima.

  1. Shumsky kaže:

   NEĆE, znam ga!
   on će do kaja ostati seljak
   ;)

   1. Shumsky kaže:

    (xtedoh reći – kraja)

 6. celtic kaže:

  Čestitamo ministarki na doživljavanju prvog šah-mata u mandatu.

 7. Bane kaže:

  Alisa Marić je nekada bila vrhunski šahista… Ne znam da li prvo treba da postaneš tupav, pa da postaneš ministar, ili je redosled obrnut?

 8. hhgg kaže:

  ……zaključila je ministarka u sebi, saznaje Njuz.

 9. kukurek kaže:

  E samo nam fali jos Alisa u zemlji Srbiji,ovde je sve za cudjenje…

  1. pera kaže:

   A ko je ludi sesirdzija?
   Mislim da je konkurencija jaka.

 10. Evo ga kaže:

  Alisa u zemlji čuda

  Nekada davno, u dalekoj zemlji, preko sedam gora i sedam mora, preko sedam reka i planina, živela je velemajstorka po imenu Alisa. Alisi je već dosadilo da sedi kraj sestre na obali i ništa ne radi. Jedanput-dvaput je preko oka pogledala u knjigu koju je sestra čitala, ali u njoj nije bilo ni slika ni razgovora.
  I zato je premišljala (što je bolje umela, jer se na ovoj vrućini osećala vrlo pospano i glupo) da li bi se isplatilo da sutra rano ustane i gostuje kod voditeljke
  za koju je Beli zec ružičastih očiju govorio: “Oh, jadna je Olja! Baš je jadna! Jebale je medalje, MOK i Divac”

  1. kuku todore kaže:

   pa ne tako strogo tj , prestrogo. ako te cuje ona alapaca …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *