nazad na vrh

Ana Bekuta od sredstava za nezbrinutu decu snima potresnu baladu o nezbrinutoj deci

Mrkonjić smatra da će ova pesma raširiti svest o nezbrinutoj deci

BEOGRAD, 9. april 2013, (Njuz) – Poznata folk pevačica Ana Bekuta snimiće do kraja maja potresnu baladu o nezbrinutoj deci pod nazivom “Ostavljeni“. Kako saznaje Njuz, sredstva za snimanje i produkciju ove pesme, kao i snimanje spota, biće obezbeđena iz sredstava za nezbrinutu decu opštine Aleksandrovac.

Da podsetimo, Bekuta već neko vreme planira da snimi pesmu koja će u društvu raširiti svest o ostavljenoj deci koja često nemaju sredstva za elementarne ljudske potrebe, ali nije imala novac za finansiranje takvog projekta.

– Tada joj je njen partner, ministar za saobraćaj Milutin Mrkonjić, predložio da u snimanje te pesme i spota uloži deo sredstava koja su namenjena toj deci – izjavio je prijatelj poznatog para koji je tražio da ostane anoniman.

– Mrkonjić je rekao da će mnogo veći efekat postići pesma i spot “na kojem će moći da pozavide i najveće svetske zvezde“, i da će na taj način cela nacija biti upoznata sa ovim problemom, nego da “tih pišljivih par desetina hiljada evra“ bude uloženo u kupovinu hrane ili garderobe koja bi se inače brzo pohabala – otkriva naš sagovornik.

Ana Bekuta kaže da veruje da će ova pesma biti kruna njene uspešne karijere i da nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

-Uvek ima ljudi koji kritikuju svaku humanu akciju, ali mislim da će čak i njihovo srce omekšati kada čuju refren pesme “Ostavljeni“ – izjavila je Bekuta koja je najavila da će deca čak biti uključena u snimanje spota u kom će biti snimljeni kako plaču u potresnom ambijentu u kojem žive.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: Koncert Ane Bekute platili iz budžeta za nezbrinutu decu

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. A za to vreme, mrkina nez(a)brinuta žena, balvanima blokira usponske vodove centralnog grejanja u svom stanu! Možda će se naći i neki stih i o njoj u tužnoj baladi ”Ostavljeni”?

 2. Šta bre par desetina hiljada, pa na šta će to da liči!? Pod hitno da se poveća porez, pdv, cena struje, itd. Kad je bal nek je bal.

 3. Sta reci kad je REALNA vest nadmasila i ove sa Njuza? Tuga i plac gde zivimo.

 4. Humana Ana Beeekuta od prikupljenih para od prodaje prava na spot, uputice jednu do dve SMS poruke za nezbrinute.

  -Bas me briga za decu bez brige.
  Je li bre Mrko jel se tako kaze?
  Ako pretekne koja para, napravice moj Mrkela i koridor do moje pokojne tetke na Tresibabi.
  Izjavila je ova cedjena pevaljka.

 5. Ана Бекутић:
  -Сирочићи незбринути. Душа ми се цепа.
  Ајде Милутине да их у недељу обрадујемо.
  Да их водимо свеће да дувају- на Ново гробље.
  Биће нам захвална до гроба.

 6. Матори смрадови!

 7. a i dinja na stolu usred zime bice podeljena napustenoj deci

 8. Sada je jasno zašto je Mrka kupio onoliku stančugu.
  E miline,kada se siročići raskomote…

 9. govnari jedni smrdljivi, pa kako vas nije sramota. zar se niste dovoljno nakrali. kako bi vam ja ………………

 10. Još jednom naj istaknutiji članovi našeg društva kada je naj teže stavljaju sav teret na svoja nejaka pleća.Braćo i sestre Srbi podržimo ih sa jedno veliko HVALA .

 11. Ajd za Anu Bakutu i da shvatim nekako, ali kako može da kreše onog Lukasa, majko mila?!

  • da li si normalan pa zar ti on deluje da uposte to moze da radi, pa umro bi onako mastan dok mrljavi na nekome a i ona razmislja, ima para a ne moram skoro nista da radim jer on ne moze. usta vec imam po meri svakoga rodila me majka. E motikama ih treba

 12. Nisam iz srbije, je li stvarno ima istine u ovoj zajebanciji? Netko je pokrao lovu od djece? Ova pevaljka?

 13. U mom selu pored Bg. nema vodovoda, čekamo Anu da se sa njom dogovorimo, a mi ćemo pevati.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix