Mandatarka Brnabić se nada da volimo iznenađenja
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

26. jun. 2017

Ana Brnabić jedva čeka da vidi koga je sve od ministara izabrala u Vladu

BEOGRAD, 26. jun 2017, (Njuz) – Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je kako jedva čeka da vidi koje sve ministre je izabrala da sede u njoj.

– Jako sam uzbuđenja i jedva čekam glasanje, a pogotovo polaganje zakletve, nakon čega ću videti koga sam sve izabrala da bude deo mog tima i član nove Vlade Srbije – kaže mandatarka.

Kako je istakla, sluti da se sastav vlade neće mnogo promeniti u odnosu na onu koju je vodio Aleksandar Vučić, ali da se nada da će nekih promena ipak biti.

– Zaista bih vam rekla da znam ko će biti novi članovi Vlade i da li će u novoj Vladi biti i novih ministarstava, ali kao i vi, i ja ći morati da se strpim još koji dan kako bih to saznala – rekla je Brnabić. – Jedino što sigurno znam jeste da će tu biti i Rasim Ljajić, dodala je ona.

Prema nezvaničnim saznanjima, imena ministara su odavno poznata, a mandatarka tvrdi da je uverena kako je njen izbor odličan i da ni sama ne može da dočeka vidi šta je izabrala.

– Nadam se da volite iznenađenja barem upola kao ja, zaključila je mandatarka.

Bane Grković
Ideja: twitter.com/Haaarppp

 1. voya montoya kaže:

  Ma i cuveni Krstic je ovako poceo prvih sto dana,a onda je piskutavim glasom i pederastim stasom otisao…Sve nase gore listici,skolovani po prestiznim amerikanskim univrezitetima…Svaki Srbin koji dodje iz Amerike,ovde se dozivljava kao Nikola Tesla…

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa i nije važno ko će joj biti ministri, važno je da je savladala tehniku vladanja. Rekla je da će biti bolje 2019, a to u principu znači da će biti bolje ,,za dve, najviše tri godine”!

 3. Malo mnogo kaže:

  Ministri će joj se javiti ili u snu ili putem telepatskog kontakta ostvarenim sa bivšim premijerom.Uostalom dosadašnji ministri će iz šešira izvlačiti nova ministarstva,a pošto se u njihovu svestranost ne sumnja,Lončar može postati ministar vojni,a Dačić zdravstva,s obzirom na mogućnost transformacije ministra Vulina on opušteno može voditi i dva,tri resora istovremeno.

 4. Ja sam kaže:

  Pa sta ako je Ana lezbejka!?
  Vazno je da aca nije… to isto.

  1. voya montoya kaže:

   Nije…!!!On je predsednik sa teritorije 18 imperatora…Papucar Milove skole…!!!GMO papucar…!!!

 5. mixon kaže:

  Ana, p€d€ru…………………………….

 6. Bosanac kaže:

  Ana Brnabić jedva čeka da nauči Srpski jezik.

 7. Rasim Ljajić kaže:

  Meni je iskreno svejedno ko će biti mandatar/premijer…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *