nazad na vrh

Ana Brnabić jedva čeka da vidi koga je sve od ministara izabrala u Vladu

Mandatarka Brnabić se nada da volimo iznenađenja

BEOGRAD, 26. jun 2017, (Njuz) – Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je kako jedva čeka da vidi koje sve ministre je izabrala da sede u njoj.

– Jako sam uzbuđenja i jedva čekam glasanje, a pogotovo polaganje zakletve, nakon čega ću videti koga sam sve izabrala da bude deo mog tima i član nove Vlade Srbije – kaže mandatarka.

Kako je istakla, sluti da se sastav vlade neće mnogo promeniti u odnosu na onu koju je vodio Aleksandar Vučić, ali da se nada da će nekih promena ipak biti.

– Zaista bih vam rekla da znam ko će biti novi članovi Vlade i da li će u novoj Vladi biti i novih ministarstava, ali kao i vi, i ja ći morati da se strpim još koji dan kako bih to saznala – rekla je Brnabić. – Jedino što sigurno znam jeste da će tu biti i Rasim Ljajić, dodala je ona.

Prema nezvaničnim saznanjima, imena ministara su odavno poznata, a mandatarka tvrdi da je uverena kako je njen izbor odličan i da ni sama ne može da dočeka vidi šta je izabrala.

– Nadam se da volite iznenađenja barem upola kao ja, zaključila je mandatarka.

Bane Grković
Ideja: twitter.com/Haaarppp

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Ma i cuveni Krstic je ovako poceo prvih sto dana,a onda je piskutavim glasom i pederastim stasom otisao…Sve nase gore listici,skolovani po prestiznim amerikanskim univrezitetima…Svaki Srbin koji dodje iz Amerike,ovde se dozivljava kao Nikola Tesla…

  2. Pa i nije važno ko će joj biti ministri, važno je da je savladala tehniku vladanja. Rekla je da će biti bolje 2019, a to u principu znači da će biti bolje ,,za dve, najviše tri godine”!

  3. Ministri će joj se javiti ili u snu ili putem telepatskog kontakta ostvarenim sa bivšim premijerom.Uostalom dosadašnji ministri će iz šešira izvlačiti nova ministarstva,a pošto se u njihovu svestranost ne sumnja,Lončar može postati ministar vojni,a Dačić zdravstva,s obzirom na mogućnost transformacije ministra Vulina on opušteno može voditi i dva,tri resora istovremeno.

  4. Pa sta ako je Ana lezbejka!?
    Vazno je da aca nije… to isto.

  5. Ana, p€d€ru…………………………….

  6. Ana Brnabić jedva čeka da nauči Srpski jezik.

  7. Meni je iskreno svejedno ko će biti mandatar/premijer…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix