nazad na vrh

Ana Brnabić: Komarci su bukvalno izašli iz šume

Premijerku plaši to što je komarcima svejedno da li će proliti po kap ili dve srpske krvi

BEOGRAD, 7. jun 2019, (Njuz) – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je zabrinjava i plaši situacija sa komarcima u Srbiji.

– Sa ovim krvopijama se nikada ne zna. Imate posla sa insektima koji su bukvalno izašli iz šume. Njima je svejedno da li će proliti po kap ili dve srpske krvi i to me plaši – rekla je premijerka.

– Komarčanska strana ne razmišlja racionalno o našem kvalitetu života dok nas ubadaju i sisaju nam krv, dok je, s druge strane, srpska strana racionalna. Na šume i rastinje po Srbiji sada se gleda kao na leglo najgorih komaraca i slobodno mogu reći da to šipražje predstavlja “srce Evrope” kada je reč o ispijanju krvi dobronamernim građanima Srbije – kaže premijerka Srbije.

Na pitanje da li će biti pokrenuta neka akcija protiv komaraca, Brnabić je rekla da je to pitanje za predsednika.

– Predsednik Vučić, kao vrhovni komandant za borbu protiv Albanaca, Hrvata i komaraca, jedini može da pokrene svu potrebnu mašineriju koja bi uskočila u žbunje i u šume i poprskala ove dosadne beštije koje terorišu pošten svet – zaključila je srpska premijerka.

Kao reakciju na izjavu Ane Brnabić, rojevi komaraca u Srbiji počeli su da na svoje mreže kače slike kako izleću iz šume, uz haštag #mosquitoliterallyfromthewood.

Miroslav Vujović

  1. Da je plan SNS- a o seči šume i svakog drveta, gde god ga bilo, uspeo, tj da ga tajkuni i fašisti nisu sprečili, ni komarci ne bi imali odakle da izadju!

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Sutra će Marko Blagojević (pok. Cesid) da nam lepo objasni da se poput onog otpada koji je ispred mosta prebacuje iza mosta (u skladu sa I srbskim Zakonom – da komšiji crkne krava), isto tako nežno postupa i sa komarcima, jer ti korisni insekti vrše oprašivanje i daju nam med…

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Ja mislio da je Gorica Gajevic neponovljiva…!!? Ali,ko zna u kojoj srpskoj sumi,cuci Mladjan Dinkic…?

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix