nazad na vrh

Ana Brnabić: Komarci su bukvalno izašli iz šume

Premijerku plaši to što je komarcima svejedno da li će proliti po kap ili dve srpske krvi

BEOGRAD, 7. jun 2019, (Njuz) – Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je zabrinjava i plaši situacija sa komarcima u Srbiji.

– Sa ovim krvopijama se nikada ne zna. Imate posla sa insektima koji su bukvalno izašli iz šume. Njima je svejedno da li će proliti po kap ili dve srpske krvi i to me plaši – rekla je premijerka.

– Komarčanska strana ne razmišlja racionalno o našem kvalitetu života dok nas ubadaju i sisaju nam krv, dok je, s druge strane, srpska strana racionalna. Na šume i rastinje po Srbiji sada se gleda kao na leglo najgorih komaraca i slobodno mogu reći da to šipražje predstavlja “srce Evrope” kada je reč o ispijanju krvi dobronamernim građanima Srbije – kaže premijerka Srbije.

Na pitanje da li će biti pokrenuta neka akcija protiv komaraca, Brnabić je rekla da je to pitanje za predsednika.

– Predsednik Vučić, kao vrhovni komandant za borbu protiv Albanaca, Hrvata i komaraca, jedini može da pokrene svu potrebnu mašineriju koja bi uskočila u žbunje i u šume i poprskala ove dosadne beštije koje terorišu pošten svet – zaključila je srpska premijerka.

Kao reakciju na izjavu Ane Brnabić, rojevi komaraca u Srbiji počeli su da na svoje mreže kače slike kako izleću iz šume, uz haštag #mosquitoliterallyfromthewood.

Miroslav Vujović

  1. Da je plan SNS- a o seči šume i svakog drveta, gde god ga bilo, uspeo, tj da ga tajkuni i fašisti nisu sprečili, ni komarci ne bi imali odakle da izadju!

  2. Sutra će Marko Blagojević (pok. Cesid) da nam lepo objasni da se poput onog otpada koji je ispred mosta prebacuje iza mosta (u skladu sa I srbskim Zakonom – da komšiji crkne krava), isto tako nežno postupa i sa komarcima, jer ti korisni insekti vrše oprašivanje i daju nam med…

  3. Ja mislio da je Gorica Gajevic neponovljiva…!!? Ali,ko zna u kojoj srpskoj sumi,cuci Mladjan Dinkic…?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix