Nova premijerka intenzivno zaboravlja engleski jezik
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

07. jul. 2017

Ana Brnabić promenila ime u Anuška Brnabova

BEOGRAD, 7. jul 2017, (Njuz) – Srpska premijerka predala je ruskom ambasadoru u Srbiji Aleksandru Čepurinu svoju novu krštenicu gde se jasno vidi da se sada zove Anuška Brnabova.

Ona se na potez promene imena odlučila zarad dobrih odnosa sa Rusijom, saznaje se iz izvora bliskih vlastima. Brnabova je promenila ime i prezime nakon što je ruska ambasada oštro protestovala jer im ime nove premijerke zvuči previše “zapadno”.

Kako se saznaje, ruski predstavnici su zadovoljni novim imenom srpske premijerke, i činjenicom da Anuška ide na intenzivni kurs zaboravljanja engleskog jezika.

– Nisam znala kakve sve izazove predstavlja biti premijerka. Iako volim svoje bivše ime, bila sam spremna da ga se odreknem zarad budućnosti Srbije – kaže Brnabova.

Ona je napomenula kako se nada da je ruski ambasador sada uveren da Srbija ima dobre namere prema Rusiji i da “ama baš nimalo neće odabrati zapadne vrednosti naspram ruskih.”

Nezvanično se saznaje da će srpska premijerka neće morati da usklađuje svoju seksualnu orjentaciju sa zvaničnom ruskom politikom, “jer je žensko pa je to ok.”

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  A gde je srednje ime oca njenog politickog?
  Valjda treba:
  Anuška Aleksandrova Brnabova

  1. scoby kaže:

   Politički otac je zapravo Alexa Jokić, znameniti valjevac…

 2. zeks kaže:

  Braca Rusi kao postovaoci ljudskih prava nisu insistirali da premijerka prestane da voli zene,oni ce se zadovoljiti ako Anuska prisije Djokicu i samo promeni pol.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  A šta joj to vredi, kad je ime srpskog premijera i dalje aleksandar vučić!

 4. Aleksandar Хејтер kaže:

  Dobro je da ste odreagovali, vidi se da ste ljubitelji demokratije i suvereniteta ove zemlje a protiv ponižavanja pred stranim političarima … osim ako su ti političari sa zapada, tada nema ovakvih tekstova, jer ponižavanje pred zapadnim ambasadorima i uloga zapadne kolonije je tako kul i u duhu tekstoklepaca odavLe.

  1. Радојица kaže:

   Ало Хејтер, шта ти би? Или си промашио сајт . . . или те запослио Тезгофил Панчић?

   1. Aleksandar Хејтер kaže:

    Не знам како си повезао мене и Тезгофила Панчића, мислим, нећемо да се вређамо. Замисли да ја теби кажем да си Сера Луковић.

 5. ne moze al mora kaže:

  sto bi reko kondukter:Anuska Brnanova, ovaj Brbanova

 6. ana kaže:

  samo kad nije Ane Brabarić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *