Merkel dva puta ponovila Vučiću šta da uradi u neizvesnoj završnici FOTO/Tanjug
njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

07. sep. 2015

Angela Merkel nacrtala Vučiću na tabli šta treba da uradi 3,7 sekundi pre kraja sastanka

BERLIN, 7. septembar 2015, (Njuz) – Nemačka kancelarka Angela Merkel nacratala je danas na tabli premijeru Srbije Aleksandru Vučiću šta tačno treba da uradi na 3,7 sekundi pre kraja sastanka.

Kako saznaje Njuz, ceo sastanak bio je veoma neizvestan. Na samom početku Angela Merkel je imala prednost kada je bilo reči o napredovanju Srbije ka Evropskoj uniji, da bi u drugom delu Vučić uhvatio priključak kada se povela priča o načinu na koji je Srbija pomogla izbeglicama sa Bliskog Istoka.

Sastanak je ušao u neizvesnu završnicu koju je odlučivao jedan argument. Nakon Merkelove koja je povela spomenjanjem kreditnog aranžmana Srbije I MMF-a, Vučić je izjednačio pričom o Briselskom sporazumu.

Kako je ceo sastanak bio mučan i neizvestan, a približavao se kraj, nemačka kancelarka je uzela tablu i počela da crta.

– Na 3,7 sekundi pre kraja, Angela Merkel je počela da crta Vučiću na tabli šta treba da uradi u neizvestnoj završnici. U prvi mah mu nije bilo jasno i pitao je da mu još jednom objasni, što je ona i učinila – izjavio je naš izvor blizak srpskom premijeru, koji ipak ne navodi da li je srpski premijer sproveo u delo ono što je video na tabli.

Marko Dražić

 1. Рубљов kaže:

  Са љигавим осмехом као на слици која прати овај текст, рекао је : “Ангела, иконо неосликана, како је диван Ваш чича Глиша, као Пикасова плава фаза…”

  1. Рубљов kaže:

   А када му је, онако будаластом, још једном нацртано објаснила, са истим осмехом, само нешто ширим и љигавијим, узвикнуо је : “Ангела, фреско неомалтерисана, како Вам је диван чича Глиша, као Дирерова графика…”

  2. scoby kaže:

   Zaista, ovaj “osmeh” mu je tetka Angelina izmamila poklanjajuci mu djindjuve za Indijance…
   A neka se zato pripremi 400.000 Arapa da dobiju nase drzavljanstvo.

 2. peric kaže:

  Ako nesto nije dobro bice kriv tajkun Teodosic koji je upadao u rec.

 3. Mizantropikus kaže:

  Merkelka inkognito naručuje starletu.

 4. zigi kaže:

  Da li je koristila flomastere raznih boja?

  1. ethanol kaže:

   Ne zna ova prva nemačka dama ni da crta, a kamo li da renovira porodilišta i da okreči nešto. Kraljevina Swaziland ima oko 69-96 pravih “prvih dama” i 14 venčanih kraljica, a Nemci samo jednu bez garancije. Ja mislim da neki glupi narodi nisu ni zaslužili bolje.

 5. Sp kaže:

  Valjaće ovaj osmeh za hladnije dane: kada hrana postane suva, a opstipacija neizbežna.

 6. voya montoya kaže:

  Dodaj loptu Vulinu…!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *