njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

05. jan. 2021

Anti-vakser se plaši da će mu neko sipati vakcinu u piće

BEOGRAD, 5. januar 2020, (Njuz) – Goran Petrić, jedan od istaknutih internet lobista protiv vakcinacije, objavio je na Fejsbuku da strahuje da bi mu neko u kafiću mogao sipati vakcinu protiv korone u piće i ocenio da bi taj scenario mogao da se zadesi sve one koji ne žele da se vakcinišu.

Petrić u objavi koja je vrlo brzo postala veoma popularna kaže da je sve počelo kada je otišao sa društvom na piće.

– Za razliku od ovaca koje zaključane i maskirane sede kod kuće, ja kao neko ko je prozreo o čemu se zapravo radi nastavljam da živim potpuno normalnim životom, što podrazumeva i odlaske u kafiće. Međutim, poslednji put dok sam sa društvom sedeo i ispijao pivo pomislio sam da bi bilo sasvim moguće da se u tom pivu nalazi sipana vakcina, a sa njom i čip. Sumnje mi je podgrejalo to što su se u jednom trenutku konobari nešto domunđavali između sebe gledajući u mom pravcu. Svetski moćnici sada uviđaju da je njihov plan propao i da je sve veći broj ljudi koji ne želi da se vakciniše, tako da postaju nervozni i neće birati sredstva, pa makar to bili i korumpirani konobari – napisao je Petrić u fejsbuk statusu.

Prema njegovim rečima, nakon što su propali pokušaji da se ljudima usade čipovi preko vakcine i kemtrejlsa, „satanisti sada traže nove načine“.

– Voda i hrana su sledeći načini koje će koristiti. Zamislite da to urade preko pića u kafićima. Pa pola Srbije bi bilo vakcinisano već prvog dana! Ja sam zato odlučio da do daljnjeg ne idem u kafiće. Možda ću i potpuno prestati da jedem i pijem neko vreme jer nikad ne znaš. Šta ih sprečava da to urade preko pijaće vode iz vodovoda ili hrane iz marketa? – zapitao se Goran Petrić.

On je dodao da je cilj svega najpre potpuna kontrola populacije, a zatim i njeno smanjenje. Petrić je za kraj imao poruku svima koji „još nisu osvešćeni“.

– Probudite se! Otvorite oči! Budućnost čovečanstva je u pitanju! Nemojte dozvoliti da manipulišu vama. Drago mi je da vidim da nas ima još normalnih, ali neće nas biti ako i ostali ne shvate šta se dešava. Pametnome dosta! – zaključio je Petrić.

Nenad Milosavljević

  1. Zoran kaže:

    Dobro vas placaju farmaceustke kompanije?

  2. Nije smesno kaže:

    Meni ovo nije smesno! Ni malo! A vama ako jeste ajde u red! Pa posle mi recite šta ste! Da li ste još uvek ljudska bića!

  3. EcA kaže:

    Petricu, ucini uslugu sebi i covecanstvu i umri. Molim te,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *