nazad na vrh

Anti-vakser se plaši da će mu neko sipati vakcinu u piće

BEOGRAD, 5. januar 2020, (Njuz) – Goran Petrić, jedan od istaknutih internet lobista protiv vakcinacije, objavio je na Fejsbuku da strahuje da bi mu neko u kafiću mogao sipati vakcinu protiv korone u piće i ocenio da bi taj scenario mogao da se zadesi sve one koji ne žele da se vakcinišu.

Petrić u objavi koja je vrlo brzo postala veoma popularna kaže da je sve počelo kada je otišao sa društvom na piće.

– Za razliku od ovaca koje zaključane i maskirane sede kod kuće, ja kao neko ko je prozreo o čemu se zapravo radi nastavljam da živim potpuno normalnim životom, što podrazumeva i odlaske u kafiće. Međutim, poslednji put dok sam sa društvom sedeo i ispijao pivo pomislio sam da bi bilo sasvim moguće da se u tom pivu nalazi sipana vakcina, a sa njom i čip. Sumnje mi je podgrejalo to što su se u jednom trenutku konobari nešto domunđavali između sebe gledajući u mom pravcu. Svetski moćnici sada uviđaju da je njihov plan propao i da je sve veći broj ljudi koji ne želi da se vakciniše, tako da postaju nervozni i neće birati sredstva, pa makar to bili i korumpirani konobari – napisao je Petrić u fejsbuk statusu.

Prema njegovim rečima, nakon što su propali pokušaji da se ljudima usade čipovi preko vakcine i kemtrejlsa, “satanisti sada traže nove načine“.

– Voda i hrana su sledeći načini koje će koristiti. Zamislite da to urade preko pića u kafićima. Pa pola Srbije bi bilo vakcinisano već prvog dana! Ja sam zato odlučio da do daljnjeg ne idem u kafiće. Možda ću i potpuno prestati da jedem i pijem neko vreme jer nikad ne znaš. Šta ih sprečava da to urade preko pijaće vode iz vodovoda ili hrane iz marketa? – zapitao se Goran Petrić.

On je dodao da je cilj svega najpre potpuna kontrola populacije, a zatim i njeno smanjenje. Petrić je za kraj imao poruku svima koji “još nisu osvešćeni“.

– Probudite se! Otvorite oči! Budućnost čovečanstva je u pitanju! Nemojte dozvoliti da manipulišu vama. Drago mi je da vidim da nas ima još normalnih, ali neće nas biti ako i ostali ne shvate šta se dešava. Pametnome dosta! – zaključio je Petrić.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi:
  1. Dobro vas placaju farmaceustke kompanije?

  2. Meni ovo nije smesno! Ni malo! A vama ako jeste ajde u red! Pa posle mi recite šta ste! Da li ste još uvek ljudska bića!

  3. Petricu, ucini uslugu sebi i covecanstvu i umri. Molim te,

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix