njuz-autor

AUTOR: Uros Bogdanovic

08. feb. 2021

Antivakser izbindžovao sva Nestorovićeva gostovanja na TV Happy

BEOGRAD, 8. februar 2021, (Njuz) – Petar Žarković, poznati teoretičar zavere i osvedočeni antivakser iz Mirijeva, uspešno je izbindžovao sva Nestorovićeva gostovanja na nacionalnoj televiziji Happy, saznaje Njuz.

– Dva meseca sam skoro neprekidno gledao sva Nestorova gostovanja i u svakoj emisiji me iznova oduševljavala širina kojom on posmatra svet oko sebe. U pauzama gledanja zapratio sam ga na svim društvenim mrežama i lajkovao sve njegove objave – rekao je Žarković novinaru Njuza.

– Najveća neizvesnost je bila u epizodi Nestor_Cirilica_s02e12 u kojoj je autor gledaocima zagolicao maštu da bi ipak mogao da izgovori neku naučno utemeljenu činjenicu i pozove narod da se vakciniše ili nosi maske. Međutim, svaka sumnja je otklonjena nakon spektakularnog uvođenja Teslinog vremeplova i kvantno-alternativne medicine – kaže Žarković.

– Za mene je to na kraju bila najbolja epizoda. Zaista sam se uplašio da će me odvratiti od daljeg gledanja, ali na svu sreću, Nestor je briljirao sa vremeplovom. Narednih 5 emisija sam odgledao u jednom dahu – otkrio je ovaj antivakser.

S obzirom na to da još uvek nema naznaka kraju Nestorovićevim gostovanjima, a nedavno je otvorio i novo poglavlje dubokih država u svojim izjavama, Žarković i ostali Nestorovićevi sledbenici nemaju razloga za strah od kvalitetnog sadržaja i tokom 2021. godine.

Uroš Bogdanović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *