nazad na vrh

Antivakser izbindžovao sva Nestorovićeva gostovanja na TV Happy

BEOGRAD, 8. februar 2021, (Njuz) – Petar Žarković, poznati teoretičar zavere i osvedočeni antivakser iz Mirijeva, uspešno je izbindžovao sva Nestorovićeva gostovanja na nacionalnoj televiziji Happy, saznaje Njuz.

– Dva meseca sam skoro neprekidno gledao sva Nestorova gostovanja i u svakoj emisiji me iznova oduševljavala širina kojom on posmatra svet oko sebe. U pauzama gledanja zapratio sam ga na svim društvenim mrežama i lajkovao sve njegove objave – rekao je Žarković novinaru Njuza.

– Najveća neizvesnost je bila u epizodi Nestor_Cirilica_s02e12 u kojoj je autor gledaocima zagolicao maštu da bi ipak mogao da izgovori neku naučno utemeljenu činjenicu i pozove narod da se vakciniše ili nosi maske. Međutim, svaka sumnja je otklonjena nakon spektakularnog uvođenja Teslinog vremeplova i kvantno-alternativne medicine – kaže Žarković.

– Za mene je to na kraju bila najbolja epizoda. Zaista sam se uplašio da će me odvratiti od daljeg gledanja, ali na svu sreću, Nestor je briljirao sa vremeplovom. Narednih 5 emisija sam odgledao u jednom dahu – otkrio je ovaj antivakser.

S obzirom na to da još uvek nema naznaka kraju Nestorovićevim gostovanjima, a nedavno je otvorio i novo poglavlje dubokih država u svojim izjavama, Žarković i ostali Nestorovićevi sledbenici nemaju razloga za strah od kvalitetnog sadržaja i tokom 2021. godine.

Uroš Bogdanović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix