nazad na vrh

Antivakser otvorio kliniku za antivakcinisanje

BEOGRAD, 3. februar 2018, (Njuz) – Slavko Mudrić, istaknuti protivnik vakcinisanja, otvorio je prvu kliniku za antivakcinisanje u Srbiji. Kako je rekao, u ovoj klinici svi građani će moći da dovedu svoje dete i da ga nevakcinišu.

– Mi jednostavno moramo da zaštitimo ljude od te pošasti zvane vakcina. Svi su se urotili protiv nas. I država, i lekari, i društvu. Krenula je ozbiljna kampanja i nama je jedino preostalo da otvorimo jednu ovakvu kliniku u kojoj će svi oni koji ne žele da vakcinišu dete pronaći svoje utočište – kaže Mudrić.

On je istakao i da su mnogi roditelji zbog opšte atmosfere u društvu počeli da kriju da nisi vakcinisali decu kako bi izbegli osudu okoline.

– Svi korisnici će u klinici moći da dobiju savete kao što su – kako živeti nevakcinisa, kako uvek biti u pravi da dete ne treba vakcinisati, a sve usluge će se plaćati po više nego simboličnim cenama – navodi ovaj antivakser.

Mudrić ističe i da je u planu organizacija prve parade antivakcinisanja.

Bane Grković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Dala bi im ja čas posla antivakcinisanje i slobodu da budu glupi. Bore se strahom protiv ljudi, Znam nekoliko roditelja koji dete nisu iz straha vakcinisali a ne zato što su protiv vakcine. Sve bi ja to pozvala na odgovornost prvo da se objavi stručna sprema dotičnog, istinitost navoda, pa onda krivična prijava za širenje panike i dezinformacija. Svako može pod lažnim imenom i sa slikom Paje patka da piše šta mu se prohte, naročito kad za to nema odgovornosti. Da se uvede odgovornost. To treba.

  2. Kad navode da su protiv njih i država i lekari i društvo zaboraviše da napomenu najbitnijeg člana, – ,,viruse”, koji, njima zahvaljujući, haraju Srbijom. Samo napred! Da bi Srbija krenula prema gore izgleda, da sa gluperdama na čelu, u svim oblastima, prvo mora da dotakne dno. Al dokle god pink doktori haraju po pink televizijama, a pravi beže, bolje biti neće!

  3. Dolazim odmah i neka me ubeleže da nisam vakcinisan .

  4. Iovako je stigla Variola Vera,peta generacija, sa nalazista kuge…

  5. Да постоји кинеска бофл роба то знамо. Али да постоје кинеске бофл вакцине…? Не постоје. Нема их, јер их Кинези и не праве. Они друкчије размишљају, а један од њихових бисера каже: Понекад се (као код деце) не зна отац болести, али се увек зна ко је мајка: лоша и неправилна исхрана. Е сад, вероватно је то разлог што њих има све мање, а нас све више.💀💀

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix