njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

03. feb. 2018

Antivakser otvorio kliniku za antivakcinisanje

BEOGRAD, 3. februar 2018, (Njuz) – Slavko Mudrić, istaknuti protivnik vakcinisanja, otvorio je prvu kliniku za antivakcinisanje u Srbiji. Kako je rekao, u ovoj klinici svi građani će moći da dovedu svoje dete i da ga nevakcinišu.

– Mi jednostavno moramo da zaštitimo ljude od te pošasti zvane vakcina. Svi su se urotili protiv nas. I država, i lekari, i društvu. Krenula je ozbiljna kampanja i nama je jedino preostalo da otvorimo jednu ovakvu kliniku u kojoj će svi oni koji ne žele da vakcinišu dete pronaći svoje utočište – kaže Mudrić.

On je istakao i da su mnogi roditelji zbog opšte atmosfere u društvu počeli da kriju da nisi vakcinisali decu kako bi izbegli osudu okoline.

– Svi korisnici će u klinici moći da dobiju savete kao što su – kako živeti nevakcinisa, kako uvek biti u pravi da dete ne treba vakcinisati, a sve usluge će se plaćati po više nego simboličnim cenama – navodi ovaj antivakser.

Mudrić ističe i da je u planu organizacija prve parade antivakcinisanja.

Bane Grković

 1. Mika kaže:

  Dala bi im ja čas posla antivakcinisanje i slobodu da budu glupi. Bore se strahom protiv ljudi, Znam nekoliko roditelja koji dete nisu iz straha vakcinisali a ne zato što su protiv vakcine. Sve bi ja to pozvala na odgovornost prvo da se objavi stručna sprema dotičnog, istinitost navoda, pa onda krivična prijava za širenje panike i dezinformacija. Svako može pod lažnim imenom i sa slikom Paje patka da piše šta mu se prohte, naročito kad za to nema odgovornosti. Da se uvede odgovornost. To treba.

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Kad navode da su protiv njih i država i lekari i društvo zaboraviše da napomenu najbitnijeg člana, – ,,viruse”, koji, njima zahvaljujući, haraju Srbijom. Samo napred! Da bi Srbija krenula prema gore izgleda, da sa gluperdama na čelu, u svim oblastima, prvo mora da dotakne dno. Al dokle god pink doktori haraju po pink televizijama, a pravi beže, bolje biti neće!

 3. Davor kaže:

  Dolazim odmah i neka me ubeleže da nisam vakcinisan .

 4. voya montoya kaže:

  Iovako je stigla Variola Vera,peta generacija, sa nalazista kuge…

 5. Радојица kaže:

  Да постоји кинеска бофл роба то знамо. Али да постоје кинеске бофл вакцине…? Не постоје. Нема их, јер их Кинези и не праве. Они друкчије размишљају, а један од њихових бисера каже: Понекад се (као код деце) не зна отац болести, али се увек зна ко је мајка: лоша и неправилна исхрана. Е сад, вероватно је то разлог што њих има све мање, а нас све више.💀💀

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *