nazad na vrh

Antivakser primio treću dozu Nestorovićevih izjava

BEOGRAD, 30. avgust 2021, (Njuz) – Petar Žarković (47), antivakser  iz Beograda, primio je danas treću dozu Nestorovićevih izjava, saznaje Njuz.

Kako sam kaže, za sada nema neželjenih dejstava, osim što ga je malo zabolela glava tokom aplikacije treće doze.

– Primio sam je na antivakcinalnom punktu “BalkanInfo“. Moram da pohvalim organizatore za besprekorno davanje. Nije bilo nikakvog čekanja, jasno i glasno sam usvojio sve što je Nestorović pričao. Nemojte se vakcinisati – izjavio je gospodin Žarković.

Da podsetimo, davanje treće doze antivakcinaških izjava u Srbiji je počelo pre sedam dana. Antivakcinalni punktovi postavljeni su na Tviteru, Fejsbuku i YouTube i oni su za sve zainteresovane dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Treća doza pojačava antivakcinaško delovanje, a najteže moguće neželjeno dejstvo je odsustvo volje za komentarisanjem na vestima o vakcinama. Građani mogu da biraju između izjava Branimira Nestorovića, Jovane Stojković, Saše Radulovića, Saše Borojevića i Mile Alečković. Trenutno najveće interesovanje je za Nestorovićeve izjave.
– Prve dve doze sam primio od Saše Borojevića i Jovane Stojković, ali sam nakon mnogih saveta antivakcinisanih, za treću dozu odlučio da bude baš Nestorovićeva, koja je i najjača. Nemojte se vakcinisati – rekao je Žarković.
Prema prvim informaciama, za nedelju dana preko 300.000 antivaksera je primilo treću dozu antivakcinaških izjava. Nestorovićeve izjave su tradicionalne, pravljene po proverenoj recepturi i bore se protiv vakcina na stari način, dok su izjave Jovane Stojković, Saše Borojevića i Mile Alečković nove, napravljene po principu informacione tehnologije, a stručnjaci kažu da imaju produženo dejstvo. Radulovićeve izjave su vektorske, prenose se preko stranačkih aktivista.

Nezapamćeno interesovanje za treću dozu antivakcinaških izjava navelo je proizvođače antivakcina da razmisle o uvođenju antivakcinalnog digitalnog sertifikata, o čemu će biti reči u narednim mesecima.

Uroš Bogdanović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. to znaci da ste ga vi primili u 3 doze od onog sto ne sme ime da mu se kaze ?

 2. Kakve su to vakcine kad moras toliko puta da ih primas,na nama neko vrsi eksperimente.

 3. Žalosno. Isključili ste mozak. Kakav površan pristup. Više vas ne gledam.

 4. I vi ste se prodali, sramota!

 5. Znači i ovaj njuz.net postao blic, informer…interesantno.

 6. Срам вас било, њуз нет!

 7. Да видиш за разлику од вакцина његова реч је лековита.

 8. Ostavite Nestora na miru, jer sto je on uradio u ovoj pandemiji, vi i mnogi drugi zajedno necete uspeti nikada. Bio je pozitivan. Bio je svetlo u ovoj opstoj tami. Ovo dvoje su… posebna prica, narocito Jovana, ali Nesto je nesto sasvim drugo.
  Hvala.

  • budaletina Nestorović je u ovoj pandemiji imao ulogu veseljaka i klovna. Ujedno je poprilično popunio kućni budžet gostujući na svakom od onih udbaških televizija nebrojeno puta i namamivši u svoju privatnu ordinaciju buljuke novih pacijenata, a i zadovoljio svoju patološku potrebu da bude primećen i popularan … I još primio odlikovanje, ne znam samo za šta od jednog…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix