Borba protiv vakcina i vakcinacije zahteva celog čoveka i za pravog antivaksera tu nema kompromisa
njuz-autor

AUTOR: Bane Grkovic

10. nov. 2017

Antivakser se vakcinisao kako bi što zdraviji nastavio borbu protiv vakcina

BEOGRAD, 10. novembar 2017, (Njuz) – Slavko Mudrić, protivnik vakcinisanja, otišao je jutros u dom zdravlja i primio MMR vakcinu. Kako je objasnio, to je učinio kako se ne bi razboleo i bio sprečen da nastavi borbu protiv obavezne vakcinacije.

– Pojavile su se male boginje, a ja ih nisam preležao, niti sam vakcinisan protiv njih. Zamislite da se ja sada razbolim i u ovom važnom trenutku na nekoliko nedelja budem sprečen da na svakom koraku objašnjavam ljudima kolike su te vakcine zlo i opasnost za svakog čoveka – izjavio je Slavko.

On je rekao da nije vakcinisao samo sebe, već i suprugu i svoje dvoje dece.

– Po pravilu, kad se razboli jedno dete, razboli se i drugo. I još ako bi mi se razbolela supruga, pa to bi bila katastrofa. Ja ne bih imao vremena da po društvenim mrežama pišem statuse protiv vakcina, odgovaram na komentare. Što kaže naš narod “bolje sprečiti nego lečiti” – kaže ovaj antivakser aktivista.

Slavko ističe da borba protiv vakcina i vakcinacije zahteva celog čoveka i da ako ste pravi antivakser tu nema kompromisa.

Bane Grković

 1. amharac kaže:

  ovo je slicno ovima sto se fircaju u ..lju, a onda propagiraju ati fircanje po javnim ustaovama i kucama

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Srbija je zemlja čuda! Nikada neću moći da shvatim kako je gradjanstvu normalno da svake godine idu na izbore i sprečavaju opoziciju da dodje na vlast, a kada se treba vakcinisati i sprečiti grip – to je nezdravo?!

  1. Радојица kaže:

   Врло једноставно, то су 2 различите циљне групе: ови други мисле својом, а они први туђом главом.

   1. milan (nisam odavde) kaže:

    Vrlo očito da su grupe pobrkale kad imaju dosta znanja da upotrebe svoju glavu, a kad ne)

 3. voya montoya kaže:

  Istinski patrijotski primer,inspirisan vojno-tehnickim sporazumom iz 1999. kao i pristankom na anti-inflacione mere Vlade Srbije iz 1993. Celovitost ovog postupka je cin resenosti, da nikad odlucnije, sacuvamo celovitost kroz unutrasnji dijalog,sa svim virusima i bakterijama,koje su na TV ekranu…Shodno Ustavu nase Republike,valjalo bi svu decu-kliconose,obeleziti ,za pocetak trobojkom na rukavu…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *