Dragan misli da je sastav novčanice od 3000 dinara prevara
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. maj. 2021

Antivakser tvrdi da niko nije video novčanicu od 3000 dinara

BEOGRAD, 5. maj 2021, (Njuz) – Dragan Mitrović iz Beograda, zagriženi protivnik vakcina, ocenio je danas da je najavljena isplata 3000 dinara svakom ko se bude vakcinisao, prevara jer, kako je objasnio, niko do sada nije video tu novčanicu.

Dragan je na svom Tviter profilu napisao: “Nije valjda da ste tolike ovce pa da poverujete i u ovo što vam sada serviraju? Nijedan bankar do danas nije otkrio postojanje novčanice od 3000 dinara! Pametnom dosta”.

U komentarima ispod svog tvita, ovaj antivakser kaže kako bi možda i poverovao da je država najavila da će svakom vakcinisanom isplatiti po 1000 dinara jer je tu novčanicu već viđao.

“Poverovao bih da se radi o 1000 dinara, te novčanice su sezonske, svako ih je dobio do sada, cirkulišu kroz narod, ali 3000, molim vas. Pa niko ne zna sastav te novčanice. Ne znam ni za jedan slučaj da je neki ekonomista secirao tu novčanicu i otkrio šta je u njoj. Čak ni pod mikroskopom. Radi se o dobro prikrivenoj prevari”, dodao je on u jednom od svojih komentara.

Ovaj zagriženi antivakser kaže kako bi ipak razmislio da primi 2000 dinara jer je tu novčanicu jednom negde video, a “sad je baš u nekoj frci sa parama, pa svakako neće da se baci”.

Nenad Milosavljević

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Antivakser podcenjuje ogroman potencijal zlatnog doba!

 2. Tatjana kaže:

  Ovo bi bilo novinarstvo da ste nekad obisli nekog cije je dete usled posledica vakcinacije zavrsilo u komi u bolnici. Ovako je sprdanje. I da, znam da ste satiricni. Ima stvari koje nisu za satiru. I antivakseri uopste ne postoje. To je prva stvar koju je trebalo da shvatite, da ste inteligentni. Postoje ljudi koji koriste svoja prava da upravljaju svojim telom, koja su im data s razlogom. Postoji i pet ludaka koji nesto vicu okolo, i zasto im je dato toliko paznje u medijima je isto nesto sto kao novinari treba da razmislite…kome je u interesu da se cuju ekstremisti? Onima koji ne zele da daju prostor ozbiljnim sagovornicima.
  Bez mikrocipova, i bez zavera, vakcine nisu za svakoga. Inace bi bile jedinstvene na celom svetu medju medicinskim preparatima.

  1. milan stamenkovic kaže:

   antivakseri uopste ne postoje? Znaci postoje samo zombirane budale sa svojim telom i bez mozga koji im je iskljucen s razlogom

 3. Баш Рђа kaže:

  Дај одма* и по три *иљаде за признање Косова, улазак у НАТО, сјебавање Републике Српске, легализовање БГД-а на води, гејпедерске бракове (са венчањем у Цркви, још 3000), а за подвођење 6000 за ћерку, 3000 за госпођу, таман да има за летовање у Паралији крајем маја, или за Сутоморе почетком јуна. И треба да вас газе бабићи и жексов дебилко, и да вас заврљаче у Дунав к*о Цвијана. И марвени доктори да вас шприцају, за боље и нисте, јебo вас експерт Коњ и фармако-мафија, а бабице (сендвиче за 40 дана по вакцинисању) нек вам обезбеди мали алек, гратис. За нашег вођу, спасиоца, новог тита, најбољег највећег најпаметнијег П.С.: Много си им дао, дали би да их бодеш и у вену и у дупе за једну црвену, штеди мало те паре, далеко је Костарика.

 4. Duško Velimirović kaže:

  Овог пута сте подбацили. Пре него што наставите са радом обавезно се вакцинишите.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *